Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Izbile su prve svađe, a neki kandidati su nakon treninga i povraćali

Život na vagi
Foto: RTL
1/4
17.09.2018.
u 15:30

Tko je pobijedio u izazovu i tko je pokazao da ima „oštar“ jezik, gledatelji će doznati večeras u 21 sat na RTL-u

U današnjoj epizodi "Života na vagi" kandidati će napokon prionuti na treninge. Iznenađenje u ovoj sezoni je da nema timova, barem ne u početnoj fazi, nego su svi ista ekipa.

Ipak, trenica Sanja je odlučila trenirati djevojke dok Mario trenira dečke. Iako se čine kao dobar tim, već je prvi trening donio i trzavice. Najprije su neki kandidati komentirali da ne mogu izdržati napor pa su proglašeni lijenima, a kasnije je bilo i komentara da se neki nisu nimalo trudili. Drugi su se pak trudili toliko da trening nije mogao proći bez povraćanja.

18 kandidata će se suočiti i s prvim izazovom u kojem je osim snage potrebna i inteligencija, a nagrada je i više nego vrijedna – mogu odabrati kod kojeg trenera će biti u timu!

Tko je pobijedio u izazovu i tko je pokazao da ima „oštar“ jezik, gledatelji će doznati večeras u 21 sat na RTL-u!

 

Komentara 3

VO
vorda400
15:44 17.09.2018.

Hahaha kamp za učenike sumo hrvanja

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
16:06 17.09.2018.

Izbile su prve balkanske svađe, a neki nevino viteški kandidati pravi hrvati su nakon treninga i povraćali kada su shvatili da imaju Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije