Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DOBRIM SU ODNOSIMA

Iva Šulentić u emisiji ugostila bivšeg dečka Luku Nižetića: 'Koja lipa najava, tako mi godi'

Luka Nižetić i Iva Šulentić
Foto: HRT/Screenshot
1/7
05.10.2022.
u 09:51

Šulentić je najavila Nižetićev koncert u Tvornic kulture. - Luka slavi 20. godišnjicu na sceni, što znači da je počeo sa samo dvije godine, našalila se Iva, a Nižetić se nasmijao.

Voditeljica Iva Šulentić (39) i glazbenik Luka Nižetić (39) četiri su godine bili ljubavni par, a da su nakon prekida ostali u dobrim odnosima mogli smo vidjeti i tijekom Lukinog gostovanja u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma". Iva je ugostila bivšeg dečka kako bi najavili njegov koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture 28. listopada. 

- Luka slavi 20. godišnjicu na sceni, što znači da je počeo sa samo dvije godine, našalila se Iva, a Nižetić se nasmijao.

- Koja lipa najava, tako mi godi!, odgovorio je Luka i najavio što sve njegovu publiku očekuje na obljetničkom koncertu. 

07.06.2010., Bogoviceva, Zagreb - Iva Sulentic i Luka Nizetic s prijateljem prosli centrom grada. rPhoto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Romansa splitskog pjevača i televizijske i radijske voditeljice počela još 2007., kada su se upoznali na Dori, koju je Iva vodila, a Luka se natjecao pjesmom “Pusti me u san”. Dugo su nijekali ljubavnu vezu i tvrdili da su prijatelji, no strastveni poljupci objavljeni u jednom domaćem tabloidu prekinuli su njihovu farsu. Tijekom zajedničkih godina rijetko su govorili jedno o drugome za javnost, ali zato su mnogo vremena provodili skupa – zajedničke uspomene osim u Hrvatskoj stvarali su na putovanjima u SAD-u, Irskoj, Španjolskoj...
Šulentić se prije tri godine razvela od psihologa Igora Mikloušića, s kojim je u braku bila tri godine. 

– Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću – izjavila je Iva.

VIDEO: Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti' 

 

 

Komentara 3

Avatar RuAF
RuAF
11:50 05.10.2022.

Sad su frendice

Avatar utunelu
utunelu
14:01 05.10.2022.

kako je moguce da netk oradi na drzavnoj televiziji a da nije raspisan natjecaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije