Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledatelji napali Marinu zbog komentara: 'Lija lukava, pokazala je svoje pravo lice'

Foto: RTL
1/9
05.10.2022.
u 08:31

Žena kalkulira i sada bih baš volila da netko dobije četiri desetke i da ona ne pobjedi. Ne negiram sada njenu večeru, ali je kao čovjek pokazala svoje pravo lice, razočarana je gledateljica

Domaćin sinoćnjeg izdanja RTL-ove emisije "Večera z 5 na selu" bio je Luka Rađa iz Donjeg Ogorja. Gostima je poslužio jelovnik s tri jela: predjelo - Vlaška plata, glavno jelo – Zlato Dalmatinske zagore te desert – Ogorska idila. Premda im je pripremio jela svoga kraja, gosti su imali dosta zamjerki. 

„Francuska salata nije bila kako treba“, rekla je Marina dok se Ivani K. baš svidjela: „Ništa joj nije falilo“. Kad je Luka otišao po glavno jelo gosti su komentirali da je Luka zbunjen i da se ne snalazi za večerom. Nakon predjela Luka im je servirao jaretinu sa ražnja no Marina je i tu našla zamjerku. „Glavno jelo je izgledalo jako siromašno, bez dekoracije, priloga, sve je bilo zbrda-zdola. Očekivala sam plećkicu malo butića i tako to… “, rekla je Marina dok je Ivana K. preskočila glavno jelo. „Nije bilo siromašno, ali to meso još nije bilo gotovo“, rekao je Jerko. Marina je smetala i mačka koja se našla ispod stola. „Volim ja mačke, ali ova je bila malo naporna, valjda je na gazdu“.

Ivana K. je Luki dala sedmicu, Ivana Ć. devetku jer joj je jaretina bila malo žilava, Jerko je dao sedam, a Marina pet. „Francuska salata mi je bila nejestiva, a za glavno jelo sam dobila samo koščice“, zaključila je najveća kritičarka večeri.
Njene primjedbe nisu se svidjele gledateljima, koji su je kritizirali na Facebooku. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Jedino sto Luka i vrijedi u ovom tjednu. Marina —Lija lukava. Sve si pojela i zamisli bilo ti malo.. Dekoracija ti falila na jaretini, poručila joj je gledateljica. 

- Jučer med i mlijeko a večeras svemu našla prigovor. Pet je ipak premala ocjena, Luka se potrudio kako je znao, glasio je jedan od komentara.

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Sinoć me oduševila, a danas totalno razočarala. Za nju sam napisala da je žena za 10,ali sada to povlačim. Luki je dala 5,a čovjek se toliko potrudio i pripremio sve ono što se jede u njegovom kraju. Sve joj je smetalo pa i maca koja je baš draga, a onda kaže da voli životinje. Žena kalkulira i sada bih baš volila da netko dobije četiri desetke i da ona ne pobjedi. Ne negiram sada njenu večeru, ali je kao čovjek pokazala svoje pravo lice, razočarana je gledateljica. 

- Promatra sve s visoka. Pa čovjek je dao kako i koliko može. Njoj je stalo samo do novca (pobjede), dodala je jedna gledateljica. 

VIDEO: Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije