Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
amaterski chef

Internet ismijava sina Davida i Victorije Beckham zbog ovog videa na kojemu radi sendvič

Vjenčanje Eltona Johna
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/15
28.10.2022.
u 06:30

Korisnici na društvenim mrežama počeli su ismijavati Brooklyna nakon izjava i amaterskih videa na kojima kuha

Brooklyn Beckham, 23-godišnji sin dizajnerice Victorije Beckham (48) i bivšeg nogometaša Davida Beckhama (47), postao je u kolovozu predmet izrugivanja na društvenim mrežama nakon što je tiktoker Daniel Mac objavio video u kojem je zaustavio Brooklyna u Los Angelesu dok se vozio u svom skupocjenom McLarenu P1.  Daniel na svom Tik Toku objavljuje videa u kojima razgovara s vlasnicima skupocjenih automobila i uvijek ih pita čime se bave u životu.

- Čovječe tvoj auto je super, čime se baviš i kako zarađuješ za život? - pita Daniel u novoj objavi Brooklyna. On mu na to odgovara kako je chef i svima koji žele to postati poručuje da slijede svoju strast.

Korisnici na društvenim mrežama počeli su ismijavati Brooklyna i pisati kako mu sigurno karijera chefa koju je počeo prije svega godinu dana i to još uvijek amaterski, sigurno nije omogućila da si priušti skupocjeni automobil vrijedan 8.8 milijuna kuna. A nova izrugivanja došla su i nakon najnovijeg videa na kojem chef Beckham pokazuje pratiteljima kako radi sendvič .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

- Misli da je kuhar jer je Vogue objavio jedan članak u kojem on kuha tjesteninu, koju su mu sigurno kupili roditelji, i sad misli da je chef. Prošle godine je bio fotograf - piše u jednom od komentara.

Brooklyn je imao namjeru krenuti očevim stopama i počeo se profesionalno baviti nogometom, a kad je odustao izdao je knjigu svojih fotografija, bavio se modelingom i sada tvrdi da je njegov životni poziv - biti chef. 

VIDEO>>Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije