Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ljubav je na selu'

Ines Petrić poklonila Bahri makeover, javila se i Irena Slopšek

Foto: Instagram
1/76
24.03.2024.
u 08:00

Kandidatkinje showa "Ljubav je na selu", Ines Petrić i Bahra Zahirović, su ostale prijateljice i po završetku emitiranja, a sada je Ines počastila Bahru makeoverom. Nedavno je to napravila i Ireni Slopšek koja je također sudjelovala u showu.

Zagrebačka frizerka i kandidatkinja "Ljubav je na selu", Ines Petrić (51), često usrećuje svoje prijateljice makeoverom. Nakon Irene Slopšek (49), sada je odlučila počastiti Bahru Zahirović (59). - Vrijeme je za makeover - napisala je zgodna Kaštelanka te je u objavi označila Bahru koja je također sudjelovala u showu "Ljubav je na selu".

Ines je Bahri obojila i skratila kosu što je odmah izmamilo osmijeh na lice Bahri koju je ova promjena i pomladila. - Ljepotica Bahra i čarobnica Ines, predivne curke i super friz - napisala je u komentarima objave Irena Slopšek, a Bahra i Ines su joj se zahvalile. 

Foto: Facebook screenshot

Podsjetimo, jedna od popularnijih kandidatkinja u showu "Ljubav je na selu" Bahra Zahirović nedavno je otkrila kako se nalazi u teškoj životnoj situaciji. Bahra se požalila da već neko vrijeme nema osiguran krov nad glavom. Naime, nakon što se razdvojila od bivšeg partnera, selila se iz jednog podstanarskog stana u drugi te je već umorna od selidbi. 

VEZANI ČLANCI:

– Od malih nogu pratila me situacija nikakvog života. Otkako sam završila srednju tekstilnu školu, počela sam samostalan život. Uvijek sam bila podstanar, iako sam se nadala da ću jednog dana imati svoj dom. Međutim, životne situacije donijele su mi nešto sasvim drugo. Nikad nisam imala dovoljno velika primanja da budem kreditno sposobna i kupim si stan – ispričala je za Story te dodala da joj je račun trenutačno blokiran.

Kad je doznala za problem s kojim se suočava njezina prijateljica, Ines Petrić, na svom je Facebooku zamolila svoje pratitelje da joj pomognu pronaći novi dom za Bahru. - Treba kuća na poklon, ne mora biti u cvijeću, ili građevinski investitori koji bi sagradili mali, ali topli dom. Na poklon za moju Bahricu. Ne razmišljaj puno nego pomozi - napisala je Ines.

Bahra je četiri puta sudjelovala u showu ''Ljubav je na selu''. Posljednji put gledali smo je u 14. sezoni kod farmera Stjepana Runtasa, a bila je i kod Domina Santra, Valtera Krastića i Marijana Ceravca. Osim toga, Bahra je i u nekoliko prilika tražila posao preko društvenih mreža.

GALERIJA: Upoznajte nove farmere 'Ljubav je na selu': Jedan stiže iz Dalmacije, a drugi je bajker koji obožava cvijeće

1/18

Irena Slopšek svoju ljubav našla je u dalekoj Africi, točnije u Kamerunu. – Upoznala sam njegovu sestru, brata i strica. Ceremonija je drukčija nego kod nas, bili smo u matičnom uredu, matičar nije htio pričati engleski jezik pa nisam ništa razumjela, ali su mi prevodili. Vežu se ruke nekom vrpcom i onda izgovorite zavjet. Kad se potpisujete, partner vam mora staviti ruku na rame i obrnuto. Poslije smo išli na ručak u restoranu, bilo nas je oko 20, meni je kum njegov stric jer sam se s njim najbolje povezala, predivan čovjek – rekla je.

Ceremoniju su planirali napraviti i u Hrvatskoj, ali Irena je odlučila pomoći svojoj prijateljici Bahri. Tad je priznala da često razmišlja o razvodu jer joj je teško održavati vezu na daljinu. - Stalno razmišljam o razvodu, ali moram dati drugu priliku. Ne želim starost provesti sama. No, ako bude ovako nikakvo, razvodim se i idem druge godine u show - priča Irena. 

Fondo je trebao doći u Hrvatsku krajem ožujka i plan je bio da žive zajedno na selu, ali Irena je sada taj smještaj otkazala i kaže kako je Fondo obećao plaćati stanarinu na vrijeme, ali se nije držao toga i na kraju je otkazala smještaj. Fondo je predložio Ireni da dođe k njemu u Afriku. - On mi je predložio da dođem jer zna da volim Afriku i raditi na frizuri. Uzeo bi mi sve što odaberem za kosu, pletenice, ekstenzije, i bio bi sretan da malo guštamo u delicijama i šetnji. Dosta nam je samoće - pričala je ranije Irena.

VIDEO: Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije