Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obaraju rekorde

'Igra prijestolja' nominirana u čak 24 kategorije za Emmy

Igra prijestolja
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/5
17.07.2015.
u 11:08

Peter Dinklage novminiran je za najbolju glavnu ulogu, dok su Emilia Clarke i Lena Headey nominirane za najbolju sporednu ulogu

Objavljene su nominacije za 67. dodjelu televizijskih nagrada Emmy. Dominirala je, očekivano, serija "Igra prijestolja".

Nominirani su u čak 24 kategorije, uključujući onu za najbolju dramsku seriju. Peter Dinklage nominiran je za najbolju glavnu ulogu, dok su Emilia Clarke i Lena Headey nominirane za najbolju sporednu ulogu. Serija je nominirana i za najbolju režiju, scenarij, efekte i vizualnu produkciju.

Dobro su prošle i serije "Momci s Madisona" te "Kuća od karata". Kad su televizijske kuće u pitanju, najviše je nominacija osigurao HBO, i ostavio tako iza sebe drugoplasirani ABc te CBS. Svečana dodjela Emmyja održat će se u Los Angelesu 20. rujna.

>>Najbolji modni trenuci serije Igra prijestolja

>>Igra prijestolja – Gledatelji odustaju od serije zbog brutalne scene silovanja?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije