Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz arhive

Igor Mešin svoj privatni život vješto skriva od javnosti, a ovo je jedna od rijetkih fotografija njegove supruge

Foto: Nova TV
1/14
11.01.2024.
u 22:00

Mešin skriva svoj privatni život od javnosti, ali zna se da je u sretnom braku s defektologinjom Antoninom Mešin, s kojom ima sina Roka.

Popularni domaći voditelj i glumac Igor Mešin rado je viđeno lice na malim ekranima te svojim šalama, ali i voditeljskim vještinama oduševljava mnoge. No, o njegovom se privatnom životu malo zna. On skriva svoj privatni život od javnosti, ali zna se da je u sretnom braku s defektologinjom Antoninom Mešin, s kojom ima sina Roka, koje baš i nemamo priliku vidjeti.

Igor i njegova supruga ranije su se pojavili na jednom vjenčanju, a tu priliku nisu propustili ni fotoreporteri koji su zabilježili kako izgleda supruga omiljenog voditelja. Ovo se vjenčanje odvilo 2006. godine, a radi se o vjenčanju našeg glumačkog para Bojane Gregorić i Enesa Vejzovića. Oboje su se tada dotjerali u skladu s prigodom.

07.01.2006., Zagreb - Vjencanje glumaca Bojane Gregoric i Enesa Vejzovica u launge baru Skola. Antonina i Igor Mesin. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Inače, Igor i Antonina upoznali su se kad je on upisao Akademiju, a ona je još bila srednjoškolka. Pred oltar su stali nakon sedam godina veze. Igor je jednom prilikom otkrio i kako kao poznata osoba uspijeva čuvati svoju privatnost.

- Ne trudim se previše. Izvan posla živim jedan običan obiteljski život, a to medijski nije baš previše interesantno - rekao je te otkrio prate li supruga i sin Roko sve njegove emisije i predstave i koliko mu znači njihova podrška.

VEZANI ČLANCI

- Naravno da Nina i Roko prate moje emisije. Kad mogu, gledaju. Roko manje, jer mladi su nedjeljom, zna se, negdje drugdje. Imam njihovu podršku u svemu što radim i naravno da mi znači, jer najvažnija mi je podrška obitelji - kazao je Mešin.

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije