Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke

Ivu Todorić iznenadili za njezin 48. rođendan: 'Riječi su suvišne'

Foto: Instagram
1/15
09.01.2024.
u 11:44

Iva je bila u dobrom raspoloženju i sa širokim osmijehom, a prigodno se i odjenula. Naime, nosila je šljokičastu haljinu do ispod koljena i crne cipele s platformom.

Iva Todorić otkrila je na društvenim mrežama kako je izgledala proslava njenog 48. rođendana. Iva je bila u dobrom raspoloženju i sa širokim osmijehom, a prigodno se i odjenula. Naime, nosila je šljokičastu haljinu do ispod koljena i crne cipele s platformom. - Hvala svima koji ste me došli iznenaditi i sa mnom dočekati ulazak u 48. - napisala je uz video na kojem je prijatelj Ante Jurković, inače poznati cvjećar, uvodi u prostoriju gdje su je dočekali s pjesmom 'Sretan ti rođendan' i konfetima. 

Naravno, Iva je imala tortu s motivom srca. Bila je riječ o torti na nekoliko katova, koja je bila prekrivena crvenim srcima, a na vrhu su bile prskalice. - Riječi su suvišne - napisala je uz video na kojem pjeva pjesmu 'Božanstvena ženo' Miroslava Ilića i pleše pokraj torte. 

Inače, Iva često dijeli različite trenutke iz svog života na društvenim mrežama, a nedavno je pokazala i kako je uredila dom za blagdane. Osim toga, često je se može vidjeti i na raznim događanjima. Krajem 2023. godine tako se moglo primijeti kako Todorić uživa na različitim koncertima, a  među njima i u onom Dine Merlina u Areni Zagreb. Todorić je nosila usku tamnoplavu haljinu, a na nekoliko videa koje je objavila je pjevala i plesala uz omiljene hitove bosanskohercegovačkog pjevača. Prije toga bila je i na koncertu Aleksandre Prijović, ali i Doris Dragović.

Iva je na svom Instagramu podijelila dio atmosfere s koncerta te se pohvalila da je uživala. Na koncertu je bila s prijateljicama, a bila je odjevena u ružičastu majicu s dugim rukavima i dubljim dekolteom i traperice. "Doživljaj za pamćenje. Doma smo otišle punog srca", napisala je uz fotke Todorić. Nakon koncerta prijateljice su se još zabavljale i u garaži.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Tko je tajanstvena supruga omiljeno voditelja?

 

Ključne riječi

Komentara 4

AD
adisan
12:21 09.01.2024.

Ni vodu ne plaća iz svog novčanika. Sve iz našeg džepa. Bar one u Irskoj više ne pljačkaju.

Avatar votum
votum
12:20 09.01.2024.

Koja isprazna osoba....

Avatar Aurel
Aurel
16:50 09.01.2024.

po fotki se čini da je opet bila na onom tretmanu psihološkog mršavljenja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije