Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kud puklo da puklo

Hund svojim lavežom dovede Katarinu na korak do preljubnika

kud puklo da puklo
Foto: NovaTV
1/5
13.11.2014.
u 12:54

U međuvremenu, Stipe saznaje da Mile stoji iza Ljubinog ostanka u Oštrovcu. Naljuti se na njega te odluči ipak Ljubu poslati u Zagreb

Denis saznaje da je Valerija došla pred kuću Došenovih. Dok on nju smiruje, Marko i Višnja se ponovo posvade. Katarina više ne može izdržati pritisak i krene tražiti Denisa koji se s Valerijom sakrio u šumu. Hund svojim lavežom dovede Katarinu na korak do preljubnika.

U međuvremenu, Damir pati zbog Katarinine udaje i odluči to zaboraviti spojem s Gogom kojeg mu je na prevaru namjestio Josip. Goga i Damir krenu prema Gospiću. Usput sreću Katarinu u trenutku dok ju je Hund vodio prema Denisu. Damir ju ipak nije posve prebolio.

U međuvremenu, Stipe saznaje da Mile stoji iza Ljubinog ostanka u Oštrovcu. Naljuti se na njega te odluči ipak Ljubu poslati u Zagreb. Zove njegove nadređene i dogovori mu karijeru u metropoli. Ljubo je ganut njegovom gestom.

>>Don Ante raspisuje tjeralicu za veprom koji mu je uništio vrt

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije