Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni i poduzetni

Hana otkrila koji novi posao pokreće s Gospodinom Savršenim

Foto: Instagram
1/7
28.11.2019.
u 08:00

S obzirom da je parfem koji su osmislili postao hit odlučili su Hana i Goran otići i  korak dalje u svom biznisu i zakoračit će i u modni svijet.

Hana Rodić, koju smo gledali u prvoj sezoni showa "Gospodin Savršeni" i koja je na kraju i osvojila srce Savršenog Gorana Jureneca, vjernim obožavateljima na Instagramu odgovarala je na pitanja koja su zanimala njezina pratitelje.

Zanimalo je tako obožavatelje hoće li se ona i Goran uskoro pojaviti u nekom novom showu, a Hana je odgovorila da hoće ako bude prilike. Hana i Goran već godinu dana su u sretnoj vezi, a Hana je otkrila i kako su se preselili u novi stan.

Zaljubljeni par ima dosta poduzetničkog duha i zajedno su osmislili svoj parfem, a Hana je pratitelje obavijestila kako su parfem rasprodali i zato se svi moraju pričekati s narudžbama, ali obećala je i kako će nova linija biti bolja od prethodne.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

S obzirom da je parfem postao hit odlučili su Hana i Goran otići i  korak dalje u svom biznisu i zakoračit će i u modni svijet. Naime, otkrila je Hana kako upravo pripremaju i majice s njihovim potpisom. 

Komentara 2

Avatar mrTrobec
mrTrobec
09:22 28.11.2019.

proizvodni pogon za parfem je garaža u Konjščinskoj a modnu liniju prikazati će na Jakuševcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije