Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski izlazak

Hana Huljić prvi put se pojavila na nekom javnom događaju nakon rođenja kćeri i oduševila modnim odabirom

Split: Huljići na svečanoj dodjeli europskih nagrada za filmsku glazbu Camille Awards
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
28.09.2022.
u 09:13

Hana je na dodjelu došla u društvu brata Ivana i roditelja Vjekoslave i Tonča Huljića i zablistala je u narančastoj modnoj kombinaciji.

Na svečanoj dodjeli europskih nagrada za filmsku glazbu Camille Awards, održanoj u Splitu, a koju dodjeljuje Europski savez skladatelja i tekstopisaca (ESCA), skladatelj Alfi Kabiljo dobio je nagradu za životno djelo. Čestitke je primao od mnogih uzvanika nakon dodjele, a na nagradi su mu čestitali i članovi obitelji Huljić.

Bio je ovo i prvi izlazak Hane Huljić Grašo na neki javni događaj nakon što je u srpnju rodila djevojčicu Albu. Hana je na dodjelu došla u društvu brata Ivana i roditelja Vjekoslave i Tončija Huljića i zablistala je u narančastoj modnoj kombinaciji koja joj je savršeno pristajala. Hanin suprug i otac male Albe Petar Grašo nije bio s njima, a u nedavnom intervjuu je o govorio i o temi očinstva.

– S obzirom na to da sam non-stop na putu, nisam imao previše zadataka ni prilike iskazati se. Ali, vjerujem da sam brižan i predan. Nadam se da ću napredovati i po tom pitanju. Pjevušim joj dok je uspavljujem, za sada joj se sviđa moj glas. Nadam se da će tako biti i kada odraste – rekao je Petar nedavno. Cijela obitelj želi svaki slobodan trenutak provesti s Albom, a djed Tonči Huljić nedavno je u razgovoru za televiziju Laudato rekao: – Kao djed gledam da imam dovoljno vremena da svaki slobodan trenutak idem tamo gledati kako je sve više razmažena i slatka i zahtjevna, a nema još ni koji mjesec.

VIDEO Igor Kojić o braku sa Severinom: Ne može se na svaku ljudsku glupost odgovarati gospodskom šutnjom

Ključne riječi

Komentara 2

NE
neberemed
10:33 28.09.2022.

nikad nebi pomislil da mleko kipi na tjelesnoj temperaturi

KO
Kološanin
10:31 28.09.2022.

Hana i Grašo zadnji put su se pojavili zajedno na vjenčanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije