Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODNA OSKAROVKA

Halle Berry proslavila 53. rođendan pozirajući bez grudnjaka

Halle Berry
Foto: Profimedia
1/4
15.08.2019.
u 18:12

- Nivo gore, oko '66 - napisala je Berry pokraj fotografije u majici na kojoj piše "No bra club" ("Klub bez grudnjaka").

Oskarovka Halle Berry jučer je proslavila 53. rođendan, a fanove je na Instagramu počastila fotografijom na kojoj pozira bez grudnjaka i u mokroj majici. 

- Nivo gore, oko '66 - napisala je Berry pokraj fotografije u majici na kojoj piše "No bra club" ("Klub bez grudnjaka"). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leveled up, Circa ‘66.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Glumica je dobila više od 550 tisuća lajkova i puno rođendanskih čestitki, među kojima su se našli i oni njezinih kolega Viole Davis, Jade Pinkett-Smith i Arsenia Halla, reperice Ciare, te manekenke Naomi Campbell koja joj je napisala "sretan rođendan, prekrasna damo". 

Ključne riječi

Komentara 1

IL
ilija26
21:43 15.08.2019.

Dobra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije