Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon shvatila

Halle Berry: Neću se više udavati, nisam žena za brak!

halle berry
pixsell
16.04.2011.
u 18:39

Griješila sam puno u ljubavi. Bila sam idiot. Da sam barem prije znala kako nisam žena za brak. Poštedila bih sebe velike boli i kajanja, kaže glumica.

Nakon dva propala braka i mnogih ljubavnih veza zanosna američka glumica i dobitnica Oscara Halle Berry priznala je ono što je mnogima odavno bilo jasno.

- Griješila sam puno u ljubavi. Bila sam idiot. Da sam barem prije znala kako nisam žena za brak. Poštedila bih sebe velike boli i kajanja, rekla je Berry koja se prije nekolikom mjeseci upustila u vezu sa francuskim šarmerom Olivierom Martinezom koji ima jednak problem kao i ona.

Halle je bila udana za bejzbol igrača Davida Justicea i pjevača Erica Bennetta, no veze su neslavno završile kao i ona s manekenom Gabrielom Auberyjem s kojim ima trogodišnju kći Nahlu.

Očito je da Halle ima vrlo težak karaket s kojim je nemoguće izaći na kraj. Za mnoge proleme u životu glumica  okrivljuje svog oca koji je imao problema  s alkoholom i psihički zlostavljao članove svoje obitelji.

Ključne riječi

Komentara 4

MI
MINERVA
12:46 17.04.2011.

Brak je zastarjela institucija.

Avatar bereza
bereza
19:54 28.04.2011.

Oh, da, karakter Halle Berry je kriv za to što ju je jedan od tih njezinih \"bivših\" toliko mlatio da je gotovo potpuno oglušila na jedno uho. Ona možda ima \"težak\" karakter, ali pitanje je što to znači. Najprije bih rekao da nije naišla na muškarca koji bi je prihvatio kao stvarnu osobu. Osim toga, moguće je da ona podsvjesno traži nekoga tko zapravo liči na njezinog oca, iako sama zna da je takav odabir loš! To je vrzino kolo! Svaki čovjek, i muškarac, i žena, trebali bi se skrasiti uz nekoga koga bi voljeli, s kim bi mogli izgraditi skladnu obitelj, ali vrlo često ljudi čine pogrešne izbore. Ona barem ima hrabrosti priznati da je pogriješila. Šteta je što počinje samu sebe okrivljavati za sve što joj se desilo, i što prestaje tražiti pravog partnera. Šteta!

IN
ima_nade
20:23 16.04.2011.

Udaj se za mene,pa ćeš promijeniti mišljenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije