Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO KAŽU POZNATI

Gubitak nevinosti i njima je ostao u lošem sjećanju

Jessica Alba
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
11.02.2017.
u 10:29

Hollywood je kriv za predodžbu da je to romantično i neponovljivo iskustvo, što njegove zvijezde poriču

Hollywood je glavni krivac za sveopću predodžbu o gubitku nevinosti kao neopisivom romantičnom iskustvu koje ćemo pamtiti cijeli život. U stvarnosti za većinu je riječ o neobičnom, neugodnom i nerijetko šlampavu iskustvu. Utješno je čuti da čak i hollywoodske zvijezde imaju jednako loša iskustva kao i obični smrtnici. Kada i kako se to dogodio, kako je izgledao taj prvi put te jesu li bili zbunjeni ili opušteni?

Moglo je biti bolje

– Bilo je to tipično tinejdžersko iskustvo na jednoj zabavi. Vjerojatno sam bio premlad. Nisam baš imao 13, ali nisam bio ni puno stariji. Mislim da smo ona i ja jednostavno to željeli učiniti – prisjeća se Kit Harington. A Daniel Radcliffe kaže da je vjerojatno jedan od rijetkih koji misle da im je prvi put bilo lijepo.

– Bilo je s nekim koga sam dobro poznavao. Odonda sam imao puno boljih seksualnih odnosa. No nije bila riječ o jako neugodnom iskustvu kakvo je doživjela većina ljudi – kaže Radcliffe. Lenu Dunham omeli su u tom činu: – Moja najbolja prijateljica Audrey upala je u sobu pripita i dezorijentirana. Uvjerena da sam sama, ušla je bez kucanja. I onda je naletjela na mene i Jonu, dečka s kojim sam izgubila nevinost. Samo je uzviknula: “Mazel tov”. Joe Jonas prvi je seksualni odnos doživio u 20. godini.

– Drago mi je što sam čekao pravu osobu i da na svoj prvi put ne gledam s mišlju: “Ta je cura bila potpuno luda”, kao što je to slučaj s mnogima – prisjeća se Jonas.

Posebni detalji

Angelina Jolie govori o posebnom iskustvu.

– Počela sam odnos s dečkom i odjednom se emocije i seks nisu činili dovoljnima. Poželjela sam mu biti još bliža, zgrabila sam nož i porezala ga. On je porezao mene. Bili smo prekriveni krvlju, srce mi je lupalo kao ludo – kaže Angelina Jolie.

Shia LaBeouf kaže da nije htio priznati da mu je prvi put.

– Želio sam se prikazati kao frajer koji je to već učinio stoput. Rekao sam joj: “Ne brini se, imam sve pod kontrolom”. A zapravo sam se tresao od straha i treme. Bilo je jako čudno skinuti se gol. Stavio sam jastuk pod nju, vidio sam to u nekom porniću. Nisam iznimno obdaren, a to očito nije bio najbolji potez – prisjeća se. Lil Wayne imao je 11, a ona 13. Sve se odigralo u ormaru, u koji je ona došla za njim, ugasila svjetla i skinula mu hlače. Pustio ju je da radi što želi.

– Nisam ozbiljno izlazila ni s kim do svoje 18., kada sam upoznala zaručnika Michaela Weatherlyja. Znala sam da želim biti zaljubljena u osobu s kojom ću izgubiti nevinost, htjela sam biti sigurna da je i on zaljubljen u mene – prisjeća se Jessica Alba. Da je gotovo bila natjerana na prvi seks u 14. godini, priznaje Khloé Kardashian. Po lošem prvi seks pamti i Amy Schumer, na to je podsjeća i dnevnik.

Brooke Shields nevinost je izgubila u 22. godini: – Već sam bila pod povećalom javnosti i pod pritiskom i bilo bi mi draže da se to dogodilo prije – priznaje.

>>Shia LaBeouf ponašanjem u javnosti pokazao tešku narav

>>Daniel Radcliffe: Nekoć sam gutao knjige, a onda i alkohol

Komentara 5

RI
rikavac
16:04 11.02.2017.

Imatel sta pametnije pisat nego ko je i kad od slavni izgubio nevinost. Jako zanimljivo. Sad trebate clanak o nasim slavnim tipa Severine Maje Suput i ostali kad su izgubili nevinost. Sreca pa na onoj stvari nema brojcanik pogotovo kod slavnih mislim da bi se dosad deset puta vracao na nulu.

DU
Deleted user
20:41 11.02.2017.

Ko normalan o svojoj seksualnost priča?

Avatar IvanR
IvanR
20:37 11.02.2017.

Bolesni članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije