Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dogovor protiv škore

Grdović zbog svega izbačen iz HDZ-a: 'Radio sam da maknemo onog Škoru!'

Split: Željko Kerum organizirao druženje s građanima uz pjesmu na Zapadnoj obali
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/6
08.07.2020.
u 20:20

Mladen Grdović se oglasio nakon izbora i rekao kako je njegova pozicija na listi Željka Keruma bila u dogovoru s HDZ-om.

Mladen Grdović nakon izbora rekao je kako je njegova pozicija na listi Željka Keruma bila dogovorena s HDZ-om te da su to dogovorili kako bi "naštetili Škori". 

Split: Željko Kerum organizirao druženje s građanima uz pjesmu na Zapadnoj obali
1/8

Sada, kako doznaje Zadarski.hr, Grdović je zbog svega izbačen iz stranke. 

"Mladen Grdović je bio član HDZ-a. Njegovo članstvo je prestalo po sili Statuta HDZ-a, danom kandidiranja na Izborima za zastupnike u Sabor RH 2020. na drugoj listi. Naime, odredba članka 21. točka d) Statuta HDZ-a propisuje da, članstvo u HDZ-u prestaje kandidiranjem člana HDZ-a na izborima bez suglasnosti stranke", stoji u priopćenju iz Županijske organizacije HDZ-a Zadarske županije.

Potom se oglasio i sam Grdović.

"Slušaj me, ja sam radio da maknemo onog Škoru! Ja sam radio da dobije HDZ! Oni sami ne znaju što sam za njih napravio. Pusti te budale što svašta govore o meni po Zadru i Arbanasima! Ja sam oduvijek bio u stranci. Moje srce je tu, u HDZ-u, i zna se što sam sve za stranku radio! Zvao me Kerum i ja sam došao. Kerum, Tommy, Jolly, to su naši ljudi. Ja sam napravio puno za stranku, a sve da zaustavimo toga Škoru", rekao je pjevač za Zadarski.hr.

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar 3 Ministra traže Premijera
3 Ministra traže Premijera
20:59 08.07.2020.

HVALA Grdoviću što je onemogućio Škoru a omogućio Pupovcu da postane ministar....vrlo pametan potez

DU
Deleted user
21:25 08.07.2020.

Slušam večeras i Cira su nagovarali da lažno optužuje Skora ali nije htio.

GL
Glavica
21:44 08.07.2020.

Zeljko Kerum dove Pupovca na vlast Kerum minjenja dlake kao i vuk etoti moj Splite grade sad znate tko je Kerum

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije