Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti pjevač

Grdović: Pripremam tužbu protiv svih koji loše pišu o meni

grdović
Marko Prpić/Pixsell
15.10.2011.
u 11:42

Mladena Grdovića pogodilo su napisi o tome kako ne ide na rehabilitaciju i iz Kanade u kojoj je trenutno na turneji poručio je kako će podići tužbe

Sa turneje u Kanada u eter Narodnog radija javio se Mladen Grdović ljut zbog medijskih napisa o njegovom neodlasku na rehabilitaciju.

- Žao mi je što o meni pišu stvari koje ne doliče jednom čovjeku i glazbeniku. U Kanadi sam dobio nagradu za promicanje dalmatinske i zabavne pjesme u posljednjih 20 godina. Barem sam ja puno toga napravio za zabavnu glazbu i još ću - izjavio je pjevač. U Kanadi mu je dodijeljena nagrada za promicanje dalmatinske i zabavne glazbe zadnjih 20 godina. Najavio je kako će u Kanadi održati još tri koncerta i čim se vrati u Hrvatsku sa svojim odvjetnikom će pripremiti tužbe protiv svih koji loše pišu o njemu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 17

AA
aabbcc
12:08 15.10.2011.

. Ovaj jos nista nije naucio u toj Kanadi ...// I novinari moraju zivjeti i LIJEPOG pisanja vise nema djade...!

NO
norahs
12:37 15.10.2011.

\"Grdović: Pripremam tužbu protiv svih koji loše pišu o meni\" ************************************************************************ A novčanu nagradu onima koji pišu lijepo... Muka mi je od ovih nadri-zvijezdica koje bi jele kruha od slave, ali ne ako je imalo bajat.

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
19:29 15.10.2011.

Grdoviću....kada dođeš u moje Zagorje...ja ću te ugostiti....Samo se javi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije