Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbogom alkoholu?

Grdović neće u zatvor, ali mora na liječenje

mladen grdović
pixsell
14.12.2010.
u 20:27

Posljednji ga je put u pijanom stanju zatekla policija prije šest dana, dva sata poslije ponoći. Tada je vozio jaguar u potpuno alkoholiziranom stanju i napuhao nevjerojatnih 3,08 promila alkohola

Mladen Grdović ipak neće u zatvor, kako mu je prije godinu dana presudio Prekršajni sud u Zadru. Naime, kako doznajemo, Visoki prekršajni sud u Zagrebu dijelom je prihvatio žalbu Grdovićeva odvjetnika na presudu od 20 dana zatvora zbog obiteljskog nasilja za koje ga je potkraj prošle godine prijavila supruga Brankica. Naime, 20 dana bezuvjetno preinačeno je u 20 dana zatvora uvjetno uz rok kušnje od godinu dana.

Zadarskom pjevaču potvrđena je pak presuda u dijelu u kojem mu je izrečena zaštitna mjera obveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu. Grdoviću se zbog obiteljskog nasilja sudilo i prije godinu i pol, i to nakon što su ga prijavili brat Paolo i Brankica. Neko se vrijeme i liječio od alkohola, no bevandi, unatoč obećanjima, nije rekao zbogom. Posljednji ga je put u pijanom stanju zatekla policija prije šest dana, dva sata poslije ponoći. Tada je vozio jaguar u potpuno alkoholiziranom stanju i napuhao nevjerojatnih 3,08 promila alkohola. Grdović je tada zaustavljen u naselju Arbanasi, gdje inače živi.

Komentara 17

OB
-obrisani-
09:52 15.12.2010.

Ne dirajte mi bevandu.

KR
krenica
00:07 15.12.2010.

Sklonite tog pijanog papka sa ulice dok ne ubije nekoga. Odavna je zslužio lipi zatvor.

BP
bpza
08:03 15.12.2010.

\"Zbogom alkoholu\" sto sedamdeset i treći put...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije