Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SABORA

Gordan Jandroković na otvaranje Pelješkog mosta poveo suprugu koju inače rijetko viđamo u javnosti

Komarna: Službeno otvorenje Pelješkog mosta
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/8
27.07.2022.
u 11:47

Bračni par Jandroković na svečanosti je bio smješten između premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića, u istom redu kao bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Tijekom cijele ceremonije vidjelo se da su dobro raspoloženi

Na sinoćnjoj ceremoniji otvaranja Pelješkog mosta predsjednik Sabora Gordan Jandroković (54) stigao je u društvu supruge Sonje koju ne viđamo često.

Bračni par Jandroković na svečanosti je bio smješten između premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića, u istom redu kao bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Tijekom cijele ceremonije vidjelo se da su dobro raspoloženi.
Gordan i Sonja u braku su od 1994. godine i zajedno imaju sinove Mihaela i Juricu te kći Klaru koja je pažnju medija plijenila tijekom prošlogodišnjih parlamentarnih izbora kada je svom ocu došla dati podršku u stožer HDZ-a. Tada je 27-godišnja Klara za izbornu noć odjenula je elegantnu crnu haljinu sa zlatnim pojasom u struku.

Inače, Klara je završila Pravni fakultet i trenutačno radi kao odvjetnička vježbenica u jednom odvjetničkom društvu. Njezina majka Sonja ugledna je oftalmologinja u KBC-u Zagreb. Ljubav Gordana i Sonje planula je na Krku gdje su godinama oboje ljetovali, a zanimljivo je da je i supruga predsjednika Sabora inače i sestrična aktualnog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića. Zanimljivo je i da je supruga predsjednika Sabora rođena u Pekingu, kao dijete diplomata. Dio života provela je i u Bugarskoj. 

Bračni par Jandroković ponosno je pozirao ispred Pelješkog mosta, a predsjednik Sabora fotografiju je objavio na Facebooku. 

- "Pelješki most - ponos, jedinstvo, HRVATSKA", napisao je Jandroković. 

VIDEO: Iznenađenje za povijesno spajanje Hrvatske: Krila oluja izvela akrobaciju iznad Pelješkog mosta

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije