Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka vidović

Čak 100 tisuća ljudi gledalo je Magic Show za cijelu obitelj našeg najpoznatijeg mađioničara

Foto: Plava Laguna Croatia Open Umag, privatni arhiv
1/6
27.07.2022.
u 10:32

Osim starih dobrih i duhovitih trikova Luka ovo ljeto izvodi brojne nove trikove koje je dugo pripremao. Gledamo ga cijelo ljeto u Umagu.

Najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović u sedmom radnom ljetu u Umagu održava Magic Show za cijelu obitelj. Na predstavi je ugostio 100-tisućitog gledatelja. Posljednjih sedam godina imao je više od 350 predstava u Plavoj Laguni i time postao najgledaniji hrvatski mađioničar svih vremena.

„Ovo je zaista fascinantan podatak. Radi se o predstavama na engleskom jeziku. Gledatelji su bili iz doista cijelog svijeta i drago mi je da su iz Hrvatske ponijeli još jednu lijepu uspomenu na naše druženje!“ – otkriva Luka i dodaje: „Ovo je show za cijelu obitelj. Cijelo ga ljeto izvodim na engleskom jeziku, pa će mi na jesen trebati vremena da se ponovno prešaltam na hrvatski kad počnemo s predstavama diljem Lijepe naše!“.

Osim starih dobrih i duhovitih trikova Luka ovo ljeto izvodi brojne nove trikove koje je dugo pripremao. Gledamo ga cijelo ljeto u Umagu.

Luka Vidović ovih je dana posjetio i 32. Plava Laguna Croatia Open Umag, a zaigrati će tenis na Umag Stars Openu koji se igra od od 27. do 30. srpnja. Uz njega, turnir će igrati više od 220 igrača na čijem su popisu brojni glumci, glazbenici, nogometaši i drugi.

VIDEO>>Ukrajinci o odluci da će se Eurovizija 2023. održati u Velikoj Britaniji: ‘Voljela bih da se održava u našoj mirnoj Ukrajini, da pobijedimo i u ratu’

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije