Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračna luka

Glumica Ana Begić u rujnu će se udati za Danijela Tahirija

Ana Begić
Luka Klun Pixsell
27.04.2010.
u 09:09

Suprotno tvrdnjama da su pripreme za vjenčanje stresne, glumica je časopisu Extra otkrila da su i ona i dečko potpuno smireni te da kroz pripreme mirno plove.

Iako je u seriji "Bibin svijet" već odavno u ulozi supruge, majke i kućanice, glumica Ana Begić pred oltar će prvi put stati tek u rujnu ove godine. Izabranik njezina srca je Danijel Tahiri s kojim je u višegodišnjoj vezi. Iako točan datum ne želi otkriti, 30-godišnja Ana priznala je da su fotić i bend već rezervirani.

Suprotno tvrdnjama da su pripreme za vjenčanje stresne, glumica je časopisu Extra otkrila da su i ona i dečko potpuno smireni te da kroz pripreme mirno plove.
No pitat ćemo je kad se približi "Dan D" jer plavokosa "Biba" još uvijek nema vjenčanicu.

S obzirom na to da je, kako sama kaže, već prestara za udaju, buduća gospođa Begić-Tahiri pred vlastito vjenčanje ne zamara se mislima o problemima, običajima pa ni o razvodima, već samo o stvaranju obitelji s mnogo djece. A njima je, priznaje, već izabrala i imena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije