Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luckasta družina

Glumci 'Teorije velikog praska' snimili video za 'Call me maybe'

Cristiano Ronaldo
Foto: AFP
1/2
20.11.2012.
u 11:35

Flash mob (grupni spontani ples) družine snimio je netko iz publike i postavio ga na YouTube. U samo nekoliko dana rasplesani znanstvenici skupili su oko 15 milijuna klikova

Iznenadnom i spontanom koreografijom, koju su otplesali na setu uz pjesmu "Call me maybe" pjevačice Carly Rae Jepsen, glumci serije "Teorija velikog praska", pobrali su simpatije i onih koji ne gledaju ovaj serijal. Flash mob (grupni spontani ples) glumačke družine snimio je netko iz publike i postavio ga na YouTube. U samo nekoliko dana rasplesani znanstvenici skupili su oko 15 milijuna klikova.

Na njemu Leonard, Sheldon, Penny, Howard, Raj, Bernadette, svi statisti i epizodni glumci na prve taktove hita iskaču na scenu i pred publikom plešu jednaku koreografiju. Publika ih pozdravlja pljeskanjem i vriskom, a ohrabreni "likovi" nastavljaju dalje. Snimatelji, redatelji, producenti i ostala ekipa serijala gledaju ih u nevjerici, smijući se od uha do uha. Skakutanje se ubrzo prekida, no veselje i radost koju su proširili po setu zarazili su cijeli internet te se brojka posjeta ovom videu vrtoglavo povećava iz sata u sat. Pogledajte...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije