Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše solarija

Glumac George Hamilton boluje od raka kože

george hamilton
pixsell
11.08.2011.
u 10:37

Vječno preplanuli 72-godišnji glumac nedavno je završio na hitnoj operaciji zbog velikog oštećenja kože. Američki mediji tvrde da je u pitanju rak kože, a Hamiltonov glasnogovornik to demantira.

Bilo je samo pitanje vremena kad će najvećem hollywoodskom ovisniku o solariju, 72-godišnjem Georgeu Hamiltonu prisjesti njegova pretjerana preplanulost. Naime, poznati glumac nedavno je hitno završio u bolnici gdje je podvrgnut dvjema operacijama zbog oštećenja kože.

Oporavak nakon operacije nije prošao u najboljem redu pa se glumac 30. srpnja ponovo vratio u newyoršku bolnicu Lenox Hill.

– Nisu mu nikako mogli zaustaviti krvarenje, četiri je dana bio u bolnici – otkrio je izvor blizak glumcu koji prema pisanju američkih medija boluje od raka kože, no to ne želi priznati. Navodno su mu na operaciji uklonjene stanice raka iza uha.

Doktori su optimistični kad je oporavak u pitanju i tvrde da glumac neće trebati kemoterapiju. Hamilton se brzo namjerava vratiti poslu i turneji po SAD-u s broadwayskom predstavom ''La Cage aux Folles''.

Komentara 1

LI
liliZG
11:17 11.08.2011.

Na bi me niš čudilo, .......jedan od najnakvarcanijih glumaca koje sam vidjela do sada....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije