Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u svijetu glume

Glumac (22) preminuo nakon desetak estetskih operacija jer je htio izgledati poput slavnog pjevača

Band BTS performs during the 2020 MTV VMAs
Foto: VIACOM/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
25.04.2023.
u 12:19

Posljednjih 12 mjeseci Von Colucci je potrošio 220 tisuća dolara na 12 operacija

Nova tragedija u svijetu glume pojavila se nakon vijesti kako je preminuo 22-godišnji glumac Saint Von Colucci. Mladi Kanađanin u samo godinu dana napravio je desetak estetskih operacija, a sve kako bi što više izgledao poput pjevača popularne korejske skupine BTS – Jimina. Kanadski glumac umro je rano u nedjelju u bolnici u Južnoj Koreji zbog komplikacija nastalih nakon posljednjeg zahvata, rekao je njegov publicist Eric Blake za Daily Mail.

Američki mediji pisali su kako se Van Colucci preselio iz Kanade u meku korejske popularne glazbe K-popa 2019. godine u potrazi za karijerom u industriji zabave.

Prošle subote otišao je na posljednju operaciju kako bi uklonio čeljusne implantate koje je stavio u studenome prošle godine. Nakon operacije, za koju je očito znao da je rizična, Van Colucci je dobio infekciju zbog koje je morao biti intubiran, a umro je nekoliko sati kasnije.

"Vrlo tragično i vrlo nesretno", rekao je njegov publicist dodajući da se njegovom klijentu nije sviđala njegova vrlo četvrtasta čeljust i brada jer je mislio da je preširoka.

Inače, posljednjih 12 mjeseci Von Colucci je potrošio 220 tisuća dolara na 12 operacija: zatezanje lica, operaciju nosa, podizanje očiju, podizanje obrva i smanjenje usana.

"Bio je vrlo nesiguran u pogledu svog izgleda", objasnio je Blake i dodao da je bio posebno nesretan zbog svog lica. 

Glumac, koji prirodno ima tamnoplavu kosu i plave oči, je snimio korejsku dramsku seriju od osam epizoda pod nazivom "Pretty Lies", izvorno nazvanu "Cogimar" u kojoj je glumio Jimina, 27-godišnju zvijezdu K-pop grupe BTS. Blake je za Daily Mail rekao da se serija koja je bila u produkciji od lipnja do prosinca 2022., trebala emitirati na streaming servisu u SAD-u u listopadu.

"Bio je jako, jako uzbuđen i jako je naporno radio", kazao je Blake.

VIDEO Ivana Paradžiković šokirana onim što je vidjela u Americi: 'Najgore od svijeta'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
13:07 25.04.2023.

Sok? Obadva pratioca doticnog su sokirani? Bas kao I sva tri pratioca korejske muzike izvan Koreje?

Avatar Alien
Alien
02:27 26.04.2023.

Tombstone@ sami se brukaš. Veliš "tri pratitelja izvan Koreje", a ne znaš da su klinci širom svijeta zaluđeni tim K-popom. I ja sam bio iznenađen kad sam to saznao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije