Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALETIO NA AUTOMOBIL

George Clooney ozlijeđen u prometnoj nesreći na Sardiniji

george clooney
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/4
10.07.2018.
u 11:11

Portal La Nuova objavio je i fotografiju na kojoj se vidi kako je automobilu razbijeno vjetrobransko staklo, a čini se da je upravo Clooney udario u staklo nakon sudara. Zasad nema potvrde o težini ozljeda, kao ni komentara njegova agenta.

George Clooney ozlijeđen je nakon prometne nesreće, pišu talijanski mediji. Glumac je vozeći motor naletio na automobil u mjestu Costa Corallina na Sardiniji, piše Rai Sardegna.

Portal La Nuova objavio je i fotografiju na kojoj se vidi kako je automobilu razbijeno vjetrobransko staklo, a čini se da je upravo Clooney udario u staklo nakon sudara. Prevezen je u bolnicu, a zasad nema potvrde o težini ozljeda, kao ni komentara njegova agenta.

 

George i Amal Clooney ovog ljeta žive na Sardiniji, budući da on tamo završava snimanje serije "Kvaka 22", nastale po kultnom romanu Josepha Hellera. Seriju koja se snima za TV mrežu Hulu Clooney režira i producira te glumi glavnu ulogu, a osim njega u ovom uratku od šest nastavaka igrat će i Kyle Chandler te Hugh Laurie. Premijera je najavljena za sredinu iduće godine.

george clooney
1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije