Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivna mama

Franka Batelić objavila novu fotografiju i oduševila pratitelje izgledom mjesec dana nakon poroda

Zagreb: Tradicionalni 32. koncert 'Božić u Ciboni'
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/11
07.12.2022.
u 22:20

Pjevačica je prije mjesec dana rodila djevojčicu, a ona i suprug Vedran Ćorluka dali su joj ime Greta.

Franka Batelić prije mjesec dana rodila je svoje drugo dijete, djevojčicu kojoj su ona i suprug Vedran Ćorluka dali ime Greta, a par ima i sina Viktora koji će uskoro napuniti tri godine. Pjevačica je danas ukrala malo vremena za sebe i počastila se odlaskom frizeru.

- I tako sam skočila u salon Franić i srela svoju plavokosu sestru blizanku! - napisala je Franka na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj pozira pored reklame na kojoj je njezina fotografija, a njezini obožavatelji nahvalili su kako super izgleda. 
- Prekrasna mamita. Najljepši osmijeh i najljepša osoba. Predivna ženo. Prekrasna mama koja obožava svoju dječicu. Neka dragi bog da im zdravlje i sreću u životu - poručili su joj obožavatelji. Mjesec dana prije poroda Franka je predstavila publici novi singl "Priča o nama".

 

 

- Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili ''Priču o nama'' i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek! U ovoj pjesmi mogu se pronaći svi koji će uz nju stvarati svoju priču za ispričati i podijeliti s voljenima. - ispričala je Franka kada je objavljena pjesma. Prije rođenja malene Grete Franka je rekla kako se nada da će druga beba spavati bolje od brata, a o malenom Viktoru je kazala:

- Na mene sliči, ali na tatu ima stopala, možda će biti dobar nogometaš. Šalim se, na tatu ima i upornost koja me nekad stvarno izludi, ali to je dobro. Ima stav, to je bitno. Karakter još ne znamo na koga je, svoj je skroz po tom pitanju.

VIDEO Oliver bi danas slavio 75. rođendan, supruga Vesna prisjetila ga se posvetom: 'Tuga ne prestaje'

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
00:55 08.12.2022.

Od svih njenih pratitelja, ja sam najviše oduševljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije