Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ?

Filip je krivo odgovorio na pitanju o prošlogodišnjem filmskom hitu, znate li odgovor?

Tko želi biti milijunaš?
Foto: HRT
1/6
02.02.2024.
u 11:09

Natjecatelj je zaustavljen na pitanju o znanstveniku koji se ne pojavljuje kao lik u filmu Oppenheimer. Ponuđeni odgovori bili su Albert Einstein, Edward Teller, Niels Bohr i Erwin Schrödinger. Iako je gledao film, nažalost, nije odgovorio točno i ostao je pri osvojenom iznosu od 5000 eura.

U ovotjednom izdanju kviza Tko želi biti milijunaš gledali smo nastupe troje natjecatelja. Nastavljač iz prethodne emisije Filip Španić osvojio je 5.000 eura, Duje Voloder odustao je na 10. pitanju i osvojio 2.500 eura dok Alen Murtić s osvojenih 5.000 eura nastavlja put do glavne nagrade u idućoj emisiji.

Emisiju je otvorio 24-godišnji Filip Španić, nastavljač iz prethodne emisije u kojoj je s pet točnih odgovora, osvojio 150 eura. Dolazi iz Sesveta, diplomirao je molekularnu biologiju, trenutno je nezaposlen te u odlasku na doktorat u Francusku.

Mladić je prvi džoker zatrebao na 6. pitanju u kojem se tražio naziv drame u kojoj je Čehov pisao o propadanju plemenitaša.
Uz pomoć publike koja je s visokih 78% glasala za odgovor Višnjik, osvojio je 300 eura i nastavio igru.

Filip je samostalno odgovorio na iduća tri pitanja i osvojio 2.500 eura. Novu pomoć džokera zatrebao je na 10. pitanju kojim se prelazi drugi prag.

„Zbog velikog potresa, 2015. se nitko na svijetu, nije...”, glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: popeo na Mount Everest, molio u Meki, utrkivao na Imoli, divio Mona Lisi.

VEZANI ČLANCI: 

Nakon što je iskoristio džoker "pola-pola", ostao je u dilemi te je u pomoć pozvao i prijatelja koji je potvrdio njegove sumnje te je Filip točnim odgovorom Mt. Everest osvojio 5.000 eura.

Ipak, igra mladića zaustavljena je na idućem, filmskom pitanju o znanstveniku koji se ne pojavljuje kao lik u filmu Oppenheimer. Ponuđeni odgovori bili su Albert Einstein, Edward Teller, Niels Bohr i Erwin Schrödinger. Iako je gledao film, nažalost, nije odgovorio točno i ostao je pri osvojenom iznosu od 5000 eura. Točan odgovor je Erwin Schrödinger. Drugi natjecatelj danas bio je 35-godišnji Duje Voloder, koji dolazi iz Dugog Rata, trenutno živi u splitskom zaleđu, a po struci je vojni pilot.

Duje je svojom igrom i uz pomoć dva džokera, "pola-pola" i "zovi", došao do 9. pitanja i osvojio 2.500 eura.

Posljednji džoker, "pitaj publiku", iskoristio je na 10. pitanju u kojem se tražila država koja ne provodi popise stanovništva od 1932. Duje nije bio siguran u odgovor, a s obzirom na to da su i odgovori publike bili gotovo podjednaki, odlučio je odustati. Srećom da je poslušao sebe i zadržao osvojenih 2.500 eura jer je točan odgovor bio onaj s najmanje glasova publike - u Libanonu. 

Treći, i ujedno posljednji natjecatelj danas, 29-godišnji Alen Murtić, stiže iz Zagreba, po struci je magistar računarstva, a trenutno radi u sportskoj firmi.

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije