Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna aleks

Fatalna beogradska manekenka očarala Gospodina Savršenog

Foto: Instagram
1/7
22.11.2018.
u 07:00

Aleksandra Mitrović, 24-godišnja ljepotica iz Srbije nakon samo dvije emisije showa “Gospodin Savršeni” postala je jedna od favoritkinja

Već u prvom tjednu emitiranja RTL-ov novi reality show postao je jako gledan, ali i komentiran na društvenim mrežama.

Među 19 ljepotica koje se bore za naklonost bivšeg košarkaša i manekena Gorana Jurenca (38) ima i već poznatih lica poput pjevačice Alene Nezirević-Anezi koju smo gledali u Big Brotheru, ali i dosad nepoznatih ljepotica koje su došle iz Hrvatske, Njemačke, Slovenije i Srbije.

Boje Srbije u ovom reality showu brani lijepa Beograđanka Aleksandra Mitrović (24). Kako je kazala ova dugonoga manekenka, ona dobro razumije kako je teško naći pravu ljubav u svijetu glamura kad ti je život neprestano u koferima. Upravo zato traži partnera na kojega će se moći osloniti, koji će uvijek biti tu i kojem može vjerovati.

Ta svestrana djevojka po zanimanju je kulturologinja i menadžerica marketinga, zna svirati flautu, a najviše voli izazove tako da će sigurno biti opasna konkurentica ostalim djevojkama. Uspješnu manekensku karijeru ostvarila je i zahvaljujući svom ugodnom karakteru jer iskreno priznaje da se ne voli svađati. Kad god je u prilici, čita knjige, meditira i druži se s dragim prijateljima.

Lijepa Aleksandra aktivna je na Instagramu, na kojem je trenutačno prati 1500 ljudi. Na fotografijama često objavljuje detalje sa snimanja diljem svijeta, ali i one u trenucima odmora, primjerice na plaži u Miamiju.

Dugonoga srpska manekenka, čini se, očarala je i Gospodina Savršenog. Već u prvoj emisiji prvu ju je pozvao na razgovor nasamo s obzirom na to da mu je rekla da imaju “nešto zajedničko”.

Hoće li Aleksandra do kraja zaluditi Gospodina Savršenog i postati prva pobjednica RTL-ova reality showa, vidjet ćemo u tjednima koji slijede. Gospodina Savršenog gledamo na RTL-u od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat.

Pogledajte što vam preporučuje trenerica uz koju baš svatko može smršavjeti

Komentara 34

BU
Budak
07:09 22.11.2018.

VL bez srpski tema je kao kiše bez vode.

BE
berija
08:30 22.11.2018.

Čudilo bi me da u RTL emisiji ne nastane srpsko-hrvatska veza. Kao ona što je ostavila dijete i muža i otišla u Beograd. To se plaća, to se potiče. Svi smo isti? Nismo, imamo jednaka prava ali nismo isti.

AL
Alf12
08:40 22.11.2018.

Gospodin savršeni izgleda kao loša kopija cigana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije