Naslovnica Showbiz Estrada

Monika Kravić zablistala na reviji i otkrila tetovažu koju je dugo skrivala

Bivša TV voditeljica Monika Kravić sinoć je uživala u reviji Aleksandre Dojčinović. Haljina otvorenih leđa otkrila je tetovažu na njenim leđima.
21. studenoga 2018. u 10:33 9 komentara 8268 prikaza
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/15

Monika Kravić sinoć je plijenila pozornost na reviji Aleksandre Dojčinović. Bivšu TV voditeljicu nemamo često priliku vidjeti u javnosti pa ne čudi što uvijek ukrade gotovo svu pozornost gdje god da se pojavi. 

Nikad ljepša Monika Kravić u ovom izdanju pokazala kako joj razvod dobro stoji

Zgodna Monika na reviju je stigla u kratkoj crnoj haljini otvorenih leđa koja je otkrila njezinu dobro čuvanu tajnu. Bivša supruga Marija Mamića na leđima ima tetovirana dva srca, a kome je tetovažu posvetila, za sada nije poznato. Moguće je da je riječ o staroj tetovaži koju je do sada skrivala, a postoji mogućnost i da se radi o novoj ljubavi koju zasad zagonetno skriva. 

 | Autor : Marko Lukunic/PIXSELL Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Monika je posljednjih godina u potpunosti posvećena majčinstvu, a prije godinu dana ponovno se vratila medijima. Kravić trenutačno radi na jednom poznatom radiju, na kojem sudjeluje u kreiranju programskog sadržaja. Na reviji se najviše družila s voditeljicom Ivom Šulentić, s kojom je iz prvog reda pratila novitete brenda Lei Lou. 

 | Autor : Marko Lukunic/PIXSELL Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti. 

Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas

  • mantheman:

    Ko svinja masnu krpu :)

  • domxerex:

    Dojčinović, Kravić, Hađihafizbegović, AcaStanković, ... ima li tko od njih deda ili oca rođenog unutar granica RH? Je li to normalno da na HTV-u (javnoj državnoj) nemaš voditelja (a bome ni urednika) koji govori hrvatski ili mu je djed rođen ... prikaži još! u RH. I onda se čudimo kada službena javna državna televizija zanemaruje stvari od državnog i nacionalnog značaja. Ili kada promovira ljude koji izmišljaju i podmeću zločine ovoj državi. Za takvo što u britaniji bi ste bili trajno udaljeni iz medijskog prostora ali bome i iz državne službe. TRebam li dodati da bi vas i tužili da iznošenje neistine. NE bi vam pomoglo ni pristrano udruženje tzv novinara.

  • General_U:

    Sponza...