Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Ex Mozartine feat. Davor Gobac predstavljaju singl - "Tužni lutak"

Nakon što su prije nekoliko godina udružili snage na singlu „Nebo“, Davor Gobac i pjevački zbor Ex Mozartine donose novu verziju pjesme Psihomodo Popa „Tužni lutak“ u njihovoj jedinstvenoj obradi.
20. ožujka 2018. u 13:15 236 prikaza
Ex Mozartine feat. Davor Gobac predstavljaju singl - "Tužni lutak"
Foto: Promo

Pjevački studio Mozartine neumorno radi na pjesmama pa nam tako predstavlja još jednu genijalnu suradnju.

Nakon što su prije nekoliko godina udružili snage na singlu „Nebo“, Davor Gobac i pjevački zbor Ex Mozartine donose novu verziju pjesme Psihomodo Popa „Tužni lutak“ u njihovoj jedinstvenoj obradi.

Ova će pjesma, koju je Psihomodo originalno objavio na albumu "Debakl" (2000.), doživjeti i svoje službeno digitalno singl izdanje koje uz novu studijsku verziju pjesme donosi i live verziju u kojoj su Ex Mozartine gostovale, a zabilježena je na rasprodanim koncertima Psihomodo Popa u zagrebačkoj Gavelli u prosincu 2015. godine.

Ova live snimka objavljena je prošle godine na albumu Psihomodop Popa "Live Unpljugd 2 Gavella" koji je ove godine nominiran za Porina u kategoriji najboljeg koncertnog albuma, a prati je i odličan video broj sa istoimenog DVD-a.

Mozartine u svibnju nastupaju u Oslu !
Studio Mozartine se sastoji od jedanaest ansambala koji vrijedno rade i pripremaju još puno projekata i koncertnih gostovanja. Tako će dječji zborovi pjevačkog studija Mozartine uskoro nastupiti u više hrvatskih gradova i općina. Jedan od većih i bitnijih projekata nastup je djevojačkog zbora Mozartine u Oslu gdje će u svibnju zapjevati u prestižnoj dvorani Oslo Konzerthus.

Zagrebačke Mozartine osim svog repertoara mogu se pohvaliti i odličnim suradnjama s nekim od najvećih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni. Vrlo uspješno su surađivale s Damirom Urbanom na pjesmi „Glas jeka“, Nenom Belanom u pjesmi „Rijeka snova“, Ivanom Dečakom iz grupe Vatra na pjesmi „Bilo je dobro dok je trajalo“, djevojke su obradile i Gibonnijevu pjesmu „Vrata do nas“ u bržem i žešćem ritmu, prekrasnu ljubavnu baladu „Trag u beskraju“ Olivera Dragojevića te pjesmu „Jutrom sve prestaje“ u suradnji s Ivanom Radovniković.  

Odlične reakcije publike, ali i radijskih postaja na njihovu izvedbu pjesme „Nebo“, rezultat su ponovnog okupljanja s Davorom Gopcem pa je tako „Tužni lutak“ dobio novo ruho.

Djevojke su osvojile publiku svojim jedinstvenim nastupima te su obišle mnoge europske, ali i svjetske gradove poput Londona, Budimpešte, Varšave, Stockholma, Bruxellesa, Beča, Chicaga, Detroita, Bostona, New Yorka i mnogih drugih.

Doživite jedinstvenu i čarobnu obradu pjesme „Tužni lutak“ kakvu nam samo Ex Mozartine u suradnji s Gopcem mogu prirediti!

Pred nama je odličan rezultat još jedne suradnje koja ima sve izglede za 'dugi rok trajanja'!  

Željko Bebek PROMO Željko Bebek rasprodao Split! Neda Ukraden 'mojih prvih 50' Neda Ukraden spektakularnim koncertom u Lisinskom obilježila 50 godina karijere Koncert Kojoti u Jabuci za 50. rođendan kluba
Zoran Mamić
DVA PUTA U SMRTNOJ OPASNOSTI
Život Zorana Mamića visio o koncu, tu nesreću preživi tek jedna od tisuću osoba
Solana Nin
SINERGIJA PRIRODE
Jeste li već otkrili kraljicu među solima?