'zastrašujuć je'

Ekipa "Igre prijestolja" štiti se od curenja informacija tako da unajme ogromnog Hrvata

igra prijestolja
Foto: Screenshot
1/2
01.04.2014.
u 22:17

Zvijezda "Igre prijestolja" Peter Dinklage kaže je da je ekipa serije otkrila učinkovit način kako da zaštititi curenje informacija sa seta

Zvijezda "Igre prijestolja" Peter Dinklage kaže je da je ekipa serije otkrila učinkovit način kako da zaštititi curenje informacija sa seta.

Sve što im je trebalo je krupan Hrvat, a čini se kako je i snimanje serije nemilosrdno kao i ono što se prikazuje na malim ekranima.

- Mobiteli s kamerama prilično su popularni i u Hrvatskoj smo našli tog ogromnog tipa i on će vam samo uzeti telefon i baciti ga. Derat će se na vas na hrvatskom i zvuči jako zastrašujuće. Uzet će vam telefon i samo ga baciti. To je tako osvježavajuće. Volio bih da imam hrabrosti to napraviti - rekao je Dinklage gostujući kod Jona Stewarta.

>>Ekipa 'Igre prijestolja' pozirala prije odlaska na plažu. Prepoznajete li ih?

Komentara 2

GA
Gambit
22:46 01.04.2014.

"Fotoaparati s kamerama"?

DU
Deleted user
22:58 01.04.2014.

ahahaaa pa za patuljka je svak ogroman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije