Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJESNE SCENE

Ekipa 'Generala' stigla na kninsku Tvrđavu

General na Tvrđavi
Foto: Nives Hladnić
1/4
09.05.2017.
u 10:37

Snimat ćemo desetak dana, jer moramo snimiti sve što se u Kninu događalo u to vrijeme. Nakon serije loših filmova o Domovinskom ratu, došlo je vrijeme da se snimi jedan pošteni film o toj tematici, kazao je redatelj Antun Vrdoljak za HRT.

Ekipa filma ''General'' stigla je u Knin, u kojem će se zadržati desetak dana. Jučer se snimao sastanak generala Ante Gotovine i ratnih zapovjednika postrojbi koje su sudjelovale u Oluji, održan 6. kolovoza 1995. godine. I to za istim stolom na istom mjestu, u Vijećnici na Tvrđavi.

– Snimat ćemo desetak dana, jer moramo snimiti sve što se u Kninu događalo u to vrijeme. Nakon serije loših filmova o Domovinskom ratu, došlo je vrijeme da se snimi jedan pošten film o toj tematici – kazao je redatelj Antun Vrdoljak za HRT.

Glavni glumac Goran Višnjić istaknuo je kako je cijela ekipa, nakon dva i pol mjeseca napornog snimanja, pomalo umorna. Najavio je da se filmska ekipa nakon Knina seli u Split, gdje će snimati ''kolumbijske'' scene.

– To je malo ležerniji dio filma, ljubavne scene, zezancija – otkrio je filmski general.

Dosad je snimljeno pola predviđenog materijala za film. Snimanje će trajati do 20. srpnja, a odvija se na brojnim mjestima kao što su Knin, Livno, Šepurine, Zadar, Prkos, Kašić, Islam Grčki, Obrovac, Škabrnja, Sljeme, Lučko, Crna Mlaka, Imotski, Split, Pag, Pirovac, Turanj, Pakoštane, Peruča, Rijeka, Erdut, Dalj i Zagreb, a snimat će se i u Francuskoj.

Komentara 2

Avatar slaven0
slaven0
12:36 09.05.2017.

Bulaic No.2. koji se isto potkozio snimajuci ideoloske kalas-silovanje-rakija bljuvotine, a ja djeci u vrtic WC papir nosim...

DD
DD
19:23 10.05.2017.

Uh jesu fini 😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije