Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke obožavatelja

Goran Višnjić objavio mali isječak iz filma 'General'

Goran Višnjić
Foto: Instagram
1/5
06.04.2017.
u 14:43

Glumac je razveselio obožavatelje ovim isječkom u kojem se pojavljuju i Tarik Filipović i Boris Svrtan

Goran Višnjić na Instagramu je objavio mali video isječak iz filma "General" u kojem je Goran utjelovio generala Antu Gotovinu.

- Ovo je samo mali dio materijala sa snimanja. Samo za vas - napisao je Goran uz video na kojem on i Tarik Filipović i Boris Svrtan izlaze iz helikoptera. 

Obožavatelji iz cijelog svijeta su mu zahvalili što je objavio ovaj isječak i vesele se premijeri filma.

Serija i film o Anti Gotovini u režiji Antuna Vrdoljaka premijerno će biti prikazana 2018. godine, a uz spomenute glumce u filmu i seriji gledat ćemo i Natašu Janjić, Mustafu Nadarevića, Renea Bitorajca, Borka Perića, Ivu Gregurevića i brojen druge.

 

 

 

 

 

>>Višnjić: Htio bih da Gotovina nakon što pogleda film kaže 'Odlično je to napravio'

>>Pogledajte Mustafu Nadarevića u ulozi Janka Bobetka u 'Generalu'

Komentara 4

PR
prdovan
15:24 06.04.2017.

oni meni djeluju svi nekako "sterilno" i ukočeno, nema tu pravog muškarca

MA
Marko Antonije
16:51 06.04.2017.

U SOCIJALIZMU - Rijeka prije 40 godina imala izravnu vezu s New Yorkom: Amerikanci letjeli na Krk zbog - Haludova. F. Tuđmana banda je to uništila Letjeli su tada najveći aviono kao B-147.

BR
brodludjaka
15:18 06.04.2017.

Nije interesantno uopće. Posebno kada u filmu kao glumi i Tarik, koji se sa glumom nikada nije sastavio. Ne znam gdje je završio tu svoju akademiju, ali stvarno je netalentiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije