Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na setu 'Generala'

Višnjićev sin glumi malog Antu Gotovinu

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/11
01.05.2017.
u 22:15

Na lokaciji u Pirovcu gdje je snimanje nastavljeno nakon kraće pauze ponašao se poput profesionalca pod budnim okom mame Eve.

Da jabuka ne pada daleko od stabla, najbolji je primjer obitelj Gorana Višnjića i njegove supruge Eve.

Naime, film “General” o životu Ante Gotovine redatelja Antuna Vrdoljaka uključuje cijelu obitelj, a najnovija glumačka zvijezda u nastanku koja će se prvi put okušati na velikom platnu je Vigo Višnjić, šestogodišnji sin hollywoodske zvijezde. Bez pretjerane pompe i najave mališan se danas ujutro, tvrde fotoreporteri, pojavio na setu u Pirovcu.

O njemu je cijelo vrijeme skrbila mama Eva Višnjić te ljubazno zamolila da joj se ustupi makar jedna fotografija velikog trenutka za njeno dijete. I Goran je svratio dati podršku mališanu koji se na setu ponašao poput pravog profesionalca. Inače, obitelj Višnjić više ne živi u Los Angelesu, preselili su se u manji gradić, praktički u selo s pogledom na more, rekla nam je nedavno Eva.

– Tamo klinci uživaju sa životinjama, imamo štalu s konjima pa jašu, voze bicikle, veru se po drveću i beru voće. To je pravo djetinjstvo – kazala je tada. Osim toga, otkrila je da u kući govore isključivo hrvatski jezik pa mali Vigo neće imati jezičnih barijera pri snimanju. Višnjićevi su roditelji i najstarijeg sina Tina i kćeri Vivien, no nije poznato jesu li i oni doputovali s mamom iz Amerike.

Snimanje u Pirovcu predviđeno je svega nekoliko dana, a potom se sele na nove lokacije.     

Komentara 1

Avatar strazar
strazar
07:28 02.05.2017.

preko veze glumac a?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije