Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilna prehrana

Dvogodišnja kći Jessice Albe morala je na dijetu

alba
Pixsell
02.09.2010.
u 12:14

Kada je Honor bilo šest mjeseci, Jessica ju je svako malo hranila jer je bila u strahu da je malena stalno gladna.

Kada je prije dvije godine rodila kći Honor, glumica Jessica Alba strahovala je da će malena biti gladna pa ju je svako malo hranila. Zbog toga je šestomjesečna beba brzo dostigla težinu dvogodišnjega djeteta.

Albu i njezina supruga Casha Warrena liječnik je upozorio da moraju pripaziti na prehranu svoje curice kako ne bi postala pretila. Zbog toga je Honor bila na laganoj dijeti i mama joj je ukinula šećer i slatko u obrocima, pa Honor čak nije pila ni voćne sokove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije