Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinut i za kćer

Dugogodišnja mora: Tom Cruise strahuje
 da će umrijeti od tumora

cruise
Pixsell
26.12.2012.
u 20:30

Njegov otac Thomas Mapother III. preminuo je u 50. godini, zbog toga je glumac uvjeren da i njega čeka ista sudbina

Tom Cruise svaku se večer budi u znoju jer ga već dulje vrijeme progoni jedna te ista noćna mora.

– U posljednjih 28 godina sanja isti san, a to je da leži u bolničkom krevetu i umire od raka – rekao je bliski prijatelj američkoga glumca. Dodao je da ga taj san proganja jer mu je i otac Thomas Mapother III. preminuo od zloćudne bolesti u dobi od 50 godina, koliko i Tom sada ima.

– Obitelj se prije pola godine jako zabrinula za njegovo zdravlje jer je u manje od mjesec dana smršavio sedam kilograma. Sumnjali su tada na najgore, ali srećom uzrok gubitku kilograma je stres zbog razvoda od Katie Holmes – kaže prijatelj.
Cruise se boji prerane smrti jer ne želi da njegova kći Suri odrasta bez tate.

– Suri je još mala i Tom ne želi propustiti njezino odrastanje. Strahuje da će uskoro umrijeti od neke zloćudne bolesti koja će ga spriječiti da bude uz Suri u važnim životnim situacijama – ispričao je Cruiseov prijatelj

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar flegmatik
flegmatik
09:36 27.12.2012.

Od necega treba i umrijeti. Ako je to tumor, neka tako bude.

DU
Deleted user
10:07 27.12.2012.

Lako je to reci. No kada do toga dodje nije da je bas sve jedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije