Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirala osudu javnosti

Doris Pinčić Rogoznica progovorila: Svoje dijete volim najviše na svijetu i za njega bih napravila sve

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Danijel Berković/Pixsell
13.08.2015.
u 19:45

– Kad sam prihvatila zadatak pisanja kolumne, rekla sam si: ili ću je pisati iskreno ili je neću pisati. I to zato što sam vidjela koliko je meni značilo kad su moje prijateljice otkrile neke svoje strahove – počela je Doris

Doris Pinčić Rogoznica podijelila je javnost svojom kolumnom na Klokanici, a u kojoj je priznala da je svog sina udarila po guzi. Dio javnosti ju je osudio, dok su neki pokazali razumijevanje prema Doris i njenoj odgojnoj metodi.

Prvi put u javnosti je slučaj komentirala i sama Doris. Novinarima RTL-a priznala je da je kolumnu odlučila otpočetka pisati iskreno. – Kad sam prihvatila zadatak pisanja kolumne, rekla sam si: ili ću je pisati iskreno ili neću pisati. I to zato što sam vidjela koliko je meni značilo kad su moje prijateljice otkrile neke svoje strahove. I ja se bojim, i ja ne znam, i ja nisam sigurna ponekad pa kada vidim da netko drugi to isto proživljava, bude mi malo lakše – rekla je Doris.

Drago joj je, kaže, što se pokrenula rasprava o tome gdje nasilje uopće počinje. – Kod roditelja, ako to uopće možemo nazvati nasiljem, ono se događa iz nekog straha, iz opreza i iz želje da najčešće zaštitimo dijete. Ono što smo možda zaboravili u svemu ovome jest da i ja, kao i svi drugi roditelji, svoje dijete volim najviše na svijetu i da bih za svoje dijete napravila apsolutno sve – zaključila je voditeljica i glumica. Rekla je i kako od kritika ne treba bježati, već se popravljati i ići u boljem smjeru. – Sve je to dobro, sve to treba gledati s osmijehom i nastaviti dalje. Hvala svima, u svakom slučaju – završila je Pinčić.

>>'Podržavamo Doris Pinčić Rogoznicu, reakcija pravobraniteljice je promašena i bezobrazna'

>>ZA i PROTIV: Treba li djecu udarati po guzi?

Komentara 34

DU
Deleted user
20:11 13.08.2015.

Roditelj koji barem jednom nije dao djetetu po guzici je knjiški roditelj, koji će na kraju imati problema s djetetom. Ne mlatim djecu po guzici kad mi se prohtije, no malo ga jače po njoj 'podragam', i onda djete to shvati kao kaznu. Potpuno sam protiv natezanja ušiju i šamaranja po licu, to smatram velikim promašajem i čak i psihološki zaostalom metodom. Ipak, mislim da je davanje djeci po guzi nešto što , ako ne predstavlja iživljavanje roditelja nad slabijim i način za rješavanje s vlastitom frustracijom, nešto što može biti prihvatljivo za odgoj.

BK
B Kosa
20:37 13.08.2015.

Doris tako je nitko drugi nemoze voliti tvoje dijete kao ti

Avatar samo Istina
samo Istina
20:28 13.08.2015.

Ma koji je to dio javnosti osudio, po članku ispada da je bilo pola pola, a više od 90 posto ljudi je stalo na stranu roditelja koji udarcem po guzici odgajaju svoju djecu, i to nije nasilje već dio učenja i odgoja. A šta ćemo s pobačajima?! To je kao pravo žene, ubiti svoje dijete, a sad se diže kuka i motika zbog ove pizdarije. Pas mater svim licemjerima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije