Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potrudili se

Doris Pinčić Rogoznica pokazala božićni ugođaj u kući koju je nedavno kupila

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/8
22.12.2019.
u 14:18

Mnogima omiljena 31-godišnja voditeljica na fotografiji pozira s kćerkicom ispred jelke, a fotka je zaradila više od 11 tisuća lajkova.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica često na Instagramu objavljuje fotografije iz privatnog života, pa je tako ovaj put objavila sliku na kojoj se vidi kako je okitila božićno drvce.

Mnogima omiljena 31-godišnja voditeljica na na fotografiji pozira s kćerkicom ispred jelke, a fotka je zaradila više od 11 tisuća lajkova. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Njezin suprug o domu, koji su kupili bez kredita, govorio je u jednom intervjuu.

– Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik – objasnio je Boris dodavši kako će u novom domu biti mnogo više prostora; dodatne sobe za kućni studio, velika kuhinja u kojoj će snimati Doris za potrebe njezinih kulinarskih emisija i sponzoriranih objava na Instagramu.

 

Komentara 26

DU
Deleted user
15:38 22.12.2019.

A jadna li joj je jelka...

OI
Oidar
15:26 22.12.2019.

Ja sam jutros kupio kruh, mlijeko, 200 gr sira i donio u stan kojeg sam kupio sa manje od 30 godina, a već sam imao auto i kucu

ZA
Zagy154
15:44 22.12.2019.

Hrvati kite bor na Badnjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije