Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno iskreno

Naša glumica priznala: Mislila sam - gotovo je

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
22.12.2019.
u 10:52

Kazala je kako je u tim neizvjesnim periodima pisala dnevnike, po raznim bilježnicama je rasporedila svoja razmišljanja. Nedavno, kada je čistila kuću pronašla je jednu koju je pisala s 34 godine.

Naša proslavljena glumica Ksenija Marinković otvoreno je progovorila o životnim strahovima i kako se osjećala kada nije imala unaprijed dogovoreno što će raditi. 

Ako nemam unaprijed dogovoreno što ću raditi utonem i mislim 'Gotovo je'. Onda sam shvatila da je najbolje naći nešto čime ćeš se zabaviti jer ta razmišljanja 'Tužna sam, jadna sam', nisu dobra - kazala je Marinković za 24sata.

Kazala je kako je u tim neizvjesnim periodima pisala dnevnike, po raznim bilježnicama je rasporedila svoja razmišljanja. Nedavno, kada je čistila kuću pronašla je jednu koju je pisala s 34 godine.

Rekla je da je pisala samo kad nije valjalo. Priznala je da ju je mučila sumnja u sebe, da je potrošena, da više nije zanimljivo kako radi, da je prošlo njezino vrijeme i slično. 

- S vremenom sam se naučila nositi s takvim razmišljanjima. Prihvatila sam i stav 'Ako i ne bude posla, sve je ok' - kaže Ksenija. 
Ksenija kaže da ju slava nikad nije ponijela iako danas uživa status zvijezde, a teške trenutke u karijeri shvaća kao školu za bolje sutra. 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
ronyday
14:08 22.12.2019.

Drugarica je čekala i dočekala da se na hrvatskoj sceni vrati i osvoji orjunaška bagra i sreća joj se osmjehnula i ne samo njoj već brojnim bitangama kao što je đuro, bitorajac, tarik, sobin, šerbeđija, raukar, matula ... a hrvatskimm glumcima došao je mrak

DU
Deleted user
12:26 22.12.2019.

..kad si otišla u beograd??ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije