Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kud puklo da puklo

Diana je očajna i razbija sve tanjure ispred Barbare

kud puklo da puklo
Foto: PR FOTO
1/5
08.12.2014.
u 17:02

Damir laže majci da je izgladio sve s Gogom, i obavijesti je da njih dvoje neće poklone nego novac za svatove...

Vel. Mirko ima briljantni plan za spas Goge i Nediljka, al ono uključuje vjenčanje Damira i Goge! Vjenčanje Damira i Goge je blizu. Mirko pokušava uvjeriti Gogu da se smiri - on i Damir su razradili plan.

Damir laže majci da je izgladio sve s Gogom, i obavijesti je da njih dvoje neće poklone nego novac za svatove. Mile se za to vrijeme sa Stipom divi kosilici koju je natjerao Stipu da kupi Damiru kao poklon, a koju zapravo on želi. Damir zatekne Gogu kako piše pismo Nediljku, i upozori je da mu ga ne nosi, kako bi njihov plan uspio.

Goga ga ipak ne posluša, ali ne da Nediljku pismo jer ga zatekne sa Smiljkom. Na očajnu Gogu nailazi Katarina, i nalazi pismo Nediljku koje je Gogi ispalo. S rođacima pročita pismo, sazna istinu i dvoji što napraviti. Barbara je za mladence kupila lijepe tanjure i motivira Dianu da ih odnese.

Diana je posluša, ali doživi potpuno poniženje od Larisse, s kojom je Josip u dobrim odnosima nakon što mu je Damir rekao istinu i zamolio ga za suradnju. Diana je očajna i razbija sve tanjure ispred Barbare.

>>Anu Stunić veseli darivati nećakinje, a Milana Štrljića razveseli miris bakalara

>>Ana Vučak: Od muškarca tražim da bude kulturan frajer, rijetka sorta u današnje vrijeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije