Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoće ga natrag

Demi Moore želi ponovo osvojiti Ashtona Kutchera

demi moore
pixsell
14.03.2012.
u 09:03

Nakon rehabilitacije Demi se osjeća bolje, no još uvijek ne želi shvatiti da je njen bivši muž nastavio sa životom i pronašao novu djevojku.

Posrnula američka glumica Demi Moore nikako da okrene novu životnu stranicu. Naime, nakon jednomjesečnog liječenja od ovisnosti i anoreksije Demi je priznala prijateljima da još uvijek voli svog bivšeg supruga Ashtona Kutchera. Glumica je uvjerena kako postoji način da joj se Ashton vrati iako je on sada u sretnoj vezi sa scenaristicom i glumicom Lorene Scafarijom. Demi se pravi da Lorene ne postoji i traži način kako da svog bivšeg vrati natrag.

– Demi ne zna mnogo o Lorene. Tijekom rehabilitacije bila je potpuno izolirana, ali se SMS porukama redovito se čula s Ashtonom. On joj nije rekao ni riječ o novoj ženi u svom životu – šapnuo je izvor američkim medijima.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
09:35 14.03.2012.

Ženo odrasti.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije