Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razotkrivanje

Demi Moore očekuje nemoralnu ponudu za svoje memoare

demi moore
Foto: reuters
1/4
18.05.2010.
u 13:46

Prva je glumica koja dobila honorar od 10 milijuna dolara, što joj je priskrbilo nadimak "Gimme Moore".

Bez obzira što nije ušla u pozne godine kada se obično pišu memoari ili se vratila iz klinike za odvikivanje što je izvrsna priča za autobiografiju uz obvezatno gostovanje kod Opre Winfrey, glumica Demi Moore (47) odlučila je da je sada pravo vrijeme da otkrije sve tajne iz svoga života.

Siromašno djetinjstvo, samoubojstvo očuha, drogiranje u mladosti, udaja za Brucea Willisa nakon samo dva mjeseca poznanstva, ulazak u prvu holivudsku ligu, ogromni honorari i na kraju udaja za mlađahnog Ashtona Kutchera samo su mali fragmenti iz njezina bogatog života. Gotovo da nema niti jednog filmskog velikana, od Roberta de Nira pa do Jacka Nicholsona, s kojim zvijezda "Malo dobrih ljudi" nije glumila. Prva je glumica koja dobila honorar od 10 milijuna dolara, što joj je priskrbilo nadimak "Gimme Moore".

U posljednje vrijeme više se šeta po crvenom tepihu, zajedno sa svojim trećim suprugom, nego ispred filmskih kamera, pa je slobodno vrijeme odlučila iskoristiti pisanjem memoara. Njezin je glasnogovornik istaknuo kako njegova klijentica trenutačno traži izdavača koji bi htio objaviti njezine memoare. Nekad najplaćenija glumica u tvornici snova zasigurno će skupo naplatiti detalje iz svog života.

Međutim, njezino zlatno doba odavno je prošlo, i ako ne napravi povijesni povratak poput Johna Travolte u devedesetima, kad ga je "Pakleni šund" lansirao u zvjezdanu orbitu i vratio u prvu holivudsku ligu, sada je prava prilika da naplati nemoralni honorar za svoje memoare. Današnje generacije o Demi ne razmišljaju kao o velikoj glumačkoj primadoni koja je krajem 20. stoljeća dobivala honorare koje je htjela, već je doživljavaju kao gospođu u pristojnim godinama koje je "otela" zgodnog Ashtona Kutchera.

Komentara 1

AJ
Ajduk
21:39 26.05.2010.

Evo -Ja cu prvi, dajem 100 kuna !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije