Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duboka poruka

Danijela Martinović o novoj pjesmi: 'Dugo sam ju čekala'

Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/3
13.04.2021.
u 23:00

Martinović je istaknula da je to pjesma koja je pronašla nju. Dodala je da u pjesmi nema niti jedne riječi koja nije savršena za to mjesto.

Pjevačica Danijela Martinović početkom tjedna je na svom Instagram profilu najavila novu pjesmu i spot. Pjesmu za koju je napisala da je biser, opisala je kao pjesmu koja ju je čekala. Dodala je da smatra da je ljepota pjesme upravo u tome što će svatko u njoj moći pronaći nešto njemu lijepo, a otkrila je i da u pjesmi postoje stihovi koji nose duboku poruku te se mogu koristiti u raznim prilikama. Radi se o stihovima koje je i sama otpjevala u kratkom Instagram videu: „Ljubav ne odustaje, nepobjediva je!“

Martinović je istaknula da je to pjesma koja je pronašla nju. Dodala je da u pjesmi nema niti jedne riječi koja nije savršena za to mjesto. „To je pjesma za koju si sretan što imaš mogućnost biti dio takve jedne prekrasne priče, takve čarolije“, objasnila je te dodala da je u životu imala sreće s pjesmama. Prije nekoliko dana na svom je službenom Instagram profilu postavila i pitanje svojim pratiteljima te ih zamolila za neke ideje za lokacije snimanja spota. Neka mjesta koja su se u odgovorima spominjala su Istra, otok Pag, Varaždin, Zadar, Split. Iako nitko nije pogodio lokaciju, kako nam je rekla, drago joj je što je ovo pitala.

„Neke ću ideje sigurno zapamtiti za sljedeća snimanja“, prokomentirala je te dodala da je spot sniman u Zaprešiću u kamenolomu. Istaknula je da je zahvalna cijeloj ekipi koja je snimala spot zbog ulaganja nadljudskih napora tijekom snimanja.

„Tijekom svih osam sati kontinuiranog snimanja puhalo je i stvarno je bilo hladno“, pojasnila je. Na pitanje o naslovu pjesme rekla je da će svojim pratiteljima ponuditi nekoliko izbora i zamoliti ih da ga oni odaberu. „Odlučila sam darovati naslov svim onima koji me godinama prate i podržavaju“, objasnila je. Pjesma bi publici trebala biti predstavljena početkom sljedećeg tjedna.

Što se planova za budućnost tiče, Martinović je rekla da razmišlja korak po korak te da joj je promocija ove pjesme trenutno u fokusu. Ističe da bi nakon toga planira  raditi na svojoj novoj, trećoj knjizi poezije.

Danijela Martinović solo je pjevačica te bivša pjevačica grupe Magazin. Iza sebe ima brojne uspješne pjesme, a i Hrvatsku je dva puta predstavljala na Eurosongu te piše i poeziju. Posljednji projekt koji je izdala bila je knjiga 'Neopisivo' koja sadrži fotografije, stihove i pjesme.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije