Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotke

Sonja Kovač pokazala dekolte, ali i svoju veliku terasu koju je luksuzno uredila: 'Hvatam prvu boju!'

Foto: Instagram
1/11
13.04.2021.
u 13:13

Naime, nakon što je otkrila da je kupila stan u Zagrebu, Kovač ga je postepeno uređivala, a sada pokazuje kako sve to napreduje.

Influencerica Sonja Kovač u posljednje vrijeme na društvenim mrežama privlači pažnju s objavama o novom domu. Naime, nakon što je otkrila da je kupila stan u Zagrebu, Kovač ga je postepeno uređivala, a sada pokazuje kako sve to napreduje. 

Prije nekoliko dana pokazala je kako izgleda njezin walk-in ormar, a za vikend se sunčala na terasi, pa otkrila kako ju je luksuzno uredila.

"Otvorenje terase napokon! Tko je blizu neka skokne na kavu! Iako imam i suncobran, još ga nisam raspakirala jer hvatam prvu boju!" napisala je Sonja. 

Foto: Instagram screenshot

Na dijelu terase koji se vidi na fotki, nije moguće ne zamijetiti da je sve uredila u neutralnom stilu, s namještajem u bijeloj boji i drvenim detaljima. Fotelje izgledaju udobno, kao baš pravo mjesto za ispijanje prve jutarnje kave kad je vani sunčano i toplije. 

Podsjetimo, Kovač je stan kupila s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem. Sonja i Goran u vezi su više od osam godina, a unatoč tome rijetko ga se može vidjeti na društvenim mrežama.  Par je spojila strast prema putovanjima, ali i pokeru zahvaljujući kojem je Goran prije pandemije putovao diljem svijeta i osvajao turnire. Obožavatelji su u komentarima pisali koliko su oduševljeni stanom, ali i posebnom prigodom koja se poklopila  baš na tjedan selidbe. Naime, taj tjedan zaljubljeni par je slavio i devetu godišnjicu veze. 

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:09 13.04.2021.

Instagram tete s lovom. S jedne strane osuđujem takav način zarade, ali opet ako ima toliko naivaca koji ih "slijede" i koriste te društvene mreže onda su one pametnije nego što se čini. Bolje zarađivati fotografskim aparatom i guzom nego lopatom ili velikom odgovornosti.

BS
@bserver
15:33 13.04.2021.

Ta velika terasa je u dekolteu ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije