Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preljub

Daniel Craig nakon dvije godine zaruka ostavio Satuski Mitchell

Daniel Craig
Pixsell
15.11.2010.
u 14:46

James Bond navodno je ostavio svoju zaručnicu jer se zaljubio u kolegicu Rachel Weisz koja je nedavno nogirala nevjenčanog supruga Darrena Aronofskog

Nešto se očito kuha između Daniela Craiga i Rachel Weisz, jer nakon što je Rachel dala nogu svome nevjenčanom suprugu Darrenu Aronofskom, isto je Craig učinio svojoj zaručnici Satuski Mitchell. Kako prenosi The Daily Telegraph, nakon pet godina veze i dvije godine zaruka glumac proslavljen ulogom Jamesa Bonda napustio je Satuski. Uzrok prekida navodno je Craigova romansa s Weisz, koju su glumci počeli ove godine na snimanju horora "Dream House".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije