Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problematični glumac

Charlie Sheen pod policijskom istragom zbog prijetnji smrću bivšoj zaručnici

'Charlie Sheen at the 2012 FX Ad Sales Upfront held at Lucky Strike Bowl in New York, USA.Photo: '
Foto: Press Association/PIXSELL
07.04.2016.
u 08:02

Portal Radar Online došao je do snimke na kojoj glumac koji je nedavno otkrio kako je HIV pozitivan govori kako mu bivša zaručnica 'treba biti spaljena' jer ga je tužila da je skrivao od nje svoju bolest

Policija iz Los Angelesa potvrdila je kako je pokrenula istragu protiv glumca Charlieja Sheena zbog prijetnji smrću bivšoj zaručnici Brett Rossi.

Naime, portal Radar Online došao je do snimke na kojoj glumac koji je nedavno otkrio kako je HIV pozitivan govori kako mu bivša zaručnica "treba biti spaljena" jer ga je tužila da je skrivao od nje svoju bolest.

Brett Rossi tuži glumca za 5 milijuna dolara jer joj je lagao da nije HIV pozitivan zbog čega su imali seks bez zaštite.

Na snimci Sheen govori kako njegovu bivšu zaručnicu treba ubiti, a što je objavio Radar Online nakon čega je Rossi otišla na policiju prijaviti glumca. Policiji je sama rekla kako je trpjela fizičke prijetnje i psihičko zlostavljanje dok je živjela sa Sheenom.

Zvijezda serije "Dva i pol muškarca" lani je u studenome, podsjetimo, priznala kako je HIV pozitivan, što dotad nitko nije znao. 

>> Charlie Sheen napao basista koji ga je pokušao fotografirati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije