Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINE ČINE SVOJE

Nekadašnja velika glumačka zvijezda i ljubimac žena danas je neprepoznatljiv

Burt Reynolds
Foto: Press Association/PIXSELL
1/8
15.03.2018.
u 12:18

Zabavljao se s najljepšim ženama svijeta, glumio u najvećim akcijskim hitovima 70-ih i 80-ih, te nikad nije tražio pomoć kaskadera. To je ostavilo traga na njegovo zdravlje, pa se Burt Reynolds danas kreće uz pomoć štapa

Nekadašnja velika glumačka zvijezda Burt Reynolds (82) ovog je tjedna snimljen na aerodromu JFK u New Yorku, no mnogi ga nisu prepoznali. Reynolds je hodao uz pomoć štapa i jedva došao do izlaza.

Zanimljivo je da je Reynolds bio odličan igrač američkog nogometa, no karijeru je prekinuo zbog ozljede. Karijeru je počeo u westernima 60-ih godina prošlog stoljeća, a slavu je stekao u kultnom "Oslobađanju" 1972. godine. Nakon toga postao je seks-simbol, najviše zahvaljujući golim fotografijama objavljenima u Cosmopolitanu. Uslijedile su brojne uloge u hitovima poput "Zatvorski krug", "Smokey i bandit", "Utrka Cannonball", "Vrelina grada" i druge. Ipak, najveći uspjeh otvario je 1998. godine, kada je za ulogu u filmu "Kralj pornića" nagrađen Zlatnim globusom,  a nominiran je i za Oscara.

Reynolds je bio poznat i po ljubavnim vezama s najljepšim ženama. Iza njega su veze s Farah Fawcett, Goldie Hawn, Sally Field i Dinah Shore te brak s Loni Anderson.

Tijekom karijere nikad nije tražio kaskadere za svoje uloge. Zbog toga, kaže,  danas i osjeća posljedice.

Bez obzira na probleme sa zdravljem, Reynolds i dalje snima. Uskoro će premijeru imati film "The Last Movie Star" (Posljednja glumačka zvijezda), koji je pisan baš za njega, a govori o glumcu koji je nekad bio igrač američkog nogometa, pa seks-simbol, a danas je zvijezda na zalasku.

Komentara 5

ME
Menjik
12:39 15.03.2018.

samo se takozvani novinari cude najnormalnijim stvarima. pa covjek ostario, pustite ga na miru.

Avatar jest
jest
13:06 15.03.2018.

Pa što je čudno u starenju?

Avatar miladraga
miladraga
15:28 15.03.2018.

Svi starimo i na kraju umremo, što ovi novinari misle da se to ne odnosi na zvijezde?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije