Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dug razvod

Slavni par razveo se nakon čak 22 godine!

burt reynolds
Foto: PA/Pixsell
1/2
28.09.2015.
u 13:48

Loni je od Burta tražila da joj isplati svotu novca koju on nije imao, pa je objavio bankrot čim je primio papire o razvodu

Burt Reynolds i Loni Anderson bili su slavni par tijekom osamdesetih. Upoznali su se 1981. na snimanju "The Merv Griffin Showa", a potom su se zaljubili i vjenčali. Brak je bio kratak jer su se već 1993. rastali.

No, to nije bilo sve. Razvod je trajao čak 22 godine. Loni je, naime, od Burta tražila da joj isplati svotu novca koju on nije imao, pa je objavio bankrot čim je primio papire o razvodu. Tabloidi su pune 22 godine pratili njihova prepucavanja i međusobne optužbe.

Nakon 22 godine, rat je završio, javlja TMZ, a Loni je potpisala dokument kojim tvrdi da joj je Burt isplatio sav novac koji joj je dugovao.

>>Burt Reynolds rasprodaje sve što ima kako bi preživio

>>Burtu Reynoldsu oduzeta vila na Floridi zbog neplaćene hipoteke

Komentara 3

DU
Deleted user
14:07 28.09.2015.

Eto, sve je u novcu, a ne u ljubavi. Izgleda da je glavni zgoditak na lotu ako te netko stvarno voli zbog tebe samog. 28 godina kompliciranog braka i beskrajne ljubavi ...stvarno, i u dobru i u zlu! 😀

DU
Deleted user
14:43 28.09.2015.

Razvodili se 22 godine, razvodili se 12 godina, napisali ste kao da su živjeli u braku 22 godine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije