Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPEČATILI OPORUKU

Bowiejev prah bit će prosut na Baliju

David Bowie
Foto: Reuters
30.01.2016.
u 08:18

Polovicu imovine vrijedne oko 100 milijuna dolara, kao i apartman u Sohou, glazbenik je ostavio supruzi Iman

Posmrtni ostaci nedavno preminulog pjevača Davida Bowiea bit će raspršeni po budističkom ritualu na indonezijskom otoku Baliju, stoji u njegovu testamentu. 

Bowie je u 69. godini preminuo od raka jetre, a njegova zadnja želja je da njegov prah počiva na Baliju, u koji je očito bio zaljubljen. Bowie je često posjećivao Bali i Indoneziju, a čak je snimao na indonezijskom jeziku.  

Njegov testament je službeno otpečačen u jednom odvjetničkom uredu na Manhhatanu, a New York Post tvrdi da je polovicu imovine vrijedne oko 100 milijuna dolara, kao i apartman u Sohou, ostavio supruzi Iman. 

Bowie je preminuo 10. siječnja, samo dva dana nakon izlaska njegova albuma Blackstar. 

>> David Bowie - glazbeni genij s tisuću lica

Ključne riječi

Komentara 4

NP
npravednost
13:58 30.01.2016.

Nije bitno gdje će mu prah biti posut nego gdje će mu duša završiti ...

MA
malitrn
16:18 30.01.2016.

Nekada sam ga slušao i smatrao facom.Danas kada slušam te pjesme i razumijem ideje iza tekstova prolazi me jeza.Neka se Bog smiluje i meni i njemu.

Avatar gamice
gamice
21:21 30.01.2016.

Ovakvestvari stvarno nemaju smisla...A di će mu netko stavit cvijeće na grob? Najbolje da ga svi zaborave...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije