Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat bivših

Bolesnog glazbenika je optužila da smrdi i da je impotentan, a on sad uzvraća udarac novom tužbom

Foto: Profimedia
1/9
12.11.2020.
u 16:10

Najviše su ga zasmetale optužbe u kojima Orianne tvrdi da je Collins prestao brinuti za osobnu higijenu, nije prao zube niti tuširao se, zbog čega je smrdio. Osim toga optužila ga je da je impotentan, te da zbog toga nisu mogli voditi ljubav.

Glazbenik Phil Collins odlučio je da neće odustati od borbe za vilu vrijednu 33 milijuna dolara, te da ga Orianne Cevey neće zastrašiti. Poduzeo je korake da se iz sudskih dokumenata izbrišu njezine izjave. Najviše su ga zasmetale optužbe u kojima Orianne tvrdi da je Collins prestao brinuti za osobnu higijenu, nije prao zube niti tuširao se, zbog čega je smrdio. Osim toga optužila ga je da je impotentan, te da zbog toga nisu mogli voditi ljubav. Phil će ju sada nakon svega tužiti za iznudu. 

Foto: Profimedia

Podsjetimo, legendarni glazbenik Phil Collins odmarao se u svom 33 milijuna dolara vrijednom domu u Miamiju, kada je primio poruku od svoje djevojke, koja mu je ujedno i bivša žena Orianne Cevey, koja mu je napisala da je upoznala nekog drugog. Naime, ona i Phil su već bili u braku od 1999. pa su se rastali 2008., no odlučili su ljubavi dati novu šansu 2015.  Oboje su u isto vrijeme bili kod kuće, no kako tvrdi izvor za strane medije, Cevey mu to nije mogla reći licem u lice.

- Želim pronaći sreću s nekim drugim, upoznao si ga, ime mu je Thomas - napisala mu je.  Orianne je Philu odlučila sve priznati tek nakon što su nju i njezinog ljubavnika Thomasa Batesa uhvatili sinovi koje je dobila u braku s glazbenikom, Nic koji ima 19 godina i Matthew koji ima 16.  - Mama moraš ovo reći tati ili ćemo mi - upozorili su je sinovi. Orianne je bila šokirana zbog svega, tvrdi izvor blizak obitelji. No tek ono što je uslijedilo bio je razlog da njihova veza ponovno puni stupce medija. Cevey je navodno branila Philu pristup njihovoj kući, iznajmivši oružanu stražu.  Phil koji je trenutačno u Velikoj Britaniji na probama s bendom Genesis,  inače ima neuroloških problema, zbog kojih mora piti lijekove svakodnevno, te mu se često događaju padovi na pozornici. Isto tako je imao problema s ovisnosti o alkoholu.  Nije vjerovao da mu se ovako nešto može dogoditi, te je bio siguran da je njihova veza nakon svih uspona i padova dovoljno jaka. 

Cevey je već od prvog razvoda dobila oko 50 milijuna dolara, no sada je angažirala odvjetnike kako bi dobila još veći iznos. U sudskim dokumentima stoji da nije mogla  izdržati u vezi s čovjekom koji se ne pere i smrdi, te da zbog toga nisu mogli imati spolne odnose.  Collinsovi odvjetnici nisu htjeli komentirati te navode za medije, već su joj samo poslali upozorenje da više ne može živjeti u njegovoj kući, voziti njegove aute niti koristiti njegove kreditne kartice. No, ona je još uvijek u njegovoj vili u kojoj se zabarikadirala s ljubavnikom Thomasom Batesom. Čini se da ova drama još nije ni blizu kraju.

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagabria5
16:41 12.11.2020.

E moj Phile, čim si je vidio znao si sa kime imaš posla. Nek je sa srećom

Avatar FrancJunior
FrancJunior
16:21 12.11.2020.

Gdje je nasao tu skromnu ljepoticu?

Avatar Behemot
Behemot
16:44 12.11.2020.

Uzmi sirotu na svoju sramotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije