Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javila se iz bolnice

Bivšoj članici Feminnema dijagnosticirana teška i neizlječiva bolest

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
26.11.2018.
u 08:31

Nika Antolos, bivša pjevačica grupe Feminnem, trenutačno se nalazi u bolnici i prima terapiju.

Bivša članica grupe Feminnem, Nika Antolos, trenutačno proživljava težak period. Svojim pratiteljima na Instagramu pjevačica je otkrila da boluje od teške i za sada još uvijek neizlječive bolesti od koje u svijetu boluje više od 2,5 milijuna ljudi. Riječ je o multipla sklerozi. 

– Punkcija obavljena, multipla sad ziher potvrđena. Prvi šut terapije primila. A sada On nastupa. U ringu mi u jednom kutu skupa protiv ovog dolje – napisala je uz Nika uz snimku iz bolnice.

Pjevačica koja nas je prije osam godina predstavljala na Eurosongu s grupom Feminnem trenutačno se nalazi u KBC-u Sestre Milosrdnice. Brojni pratitelji uputili su joj poruke podrške koja joj se sada itekako potrebna.

S istom dijagnozom već godinama se bori Anđa Marić, a nedavno je multipla skleroza dijagnosticirana i glumici Selmi Blair

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih. 

Komentara 22

Avatar markoii123
markoii123
08:56 26.11.2018.

Samo hrabro Nika. Mlada si,hrabra i prekrasna,bit će sve OK.

CH
che99
09:57 26.11.2018.

mlada si, nedaj se, sretno!!!

Avatar utunelu
utunelu
08:48 26.11.2018.

ne dao bog nikome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije